Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Strijdplan ‘Cellulite’
  Rate this post

  De zon schijnt weer, dus de rokjes komen uit de kast, en daar willen we dan wel het liefst mooie, gladde benen onder. Helaas hebben veel vrouwen last van cellulite, waardoor de rokjes wat langer blijven.

  Cellulite, ook wel bekend als ‘sinaasappelhuid’, is de aanduiding voor de bobbelige structuur van de huid en zit vaak op dijen, buik en billen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het vetpercentage van het lichaam niet de oorzaak van cellulite, maar heeft het meer te maken met een slechte bloedcirculatie en opeenhoping van afvalstoffen. Bekende behandelingen zijn wisselbaden, scrubben, bindweefselen, gezond eten en voldoende bewegen.
  Bij Esenca richten we ons met name op het afvoeren van die opgehoopte afvalstoffen en maken we hiervoor gebruik van ons ‘Esenca-Cellulite-Strijdplan’, waar we heel mooie resultaten mee behalen:
  – het lichaam wordt opgeschoond & strakker
  – men voelt zich fitter & energieker
  – verlies van kilo’s afvalstoffen
  – verminderde omvang in centimeters
  Het ‘Esenca-Cellulite-Strijdplan’ bestaat uit twee (thuis)behandelingen, die ook los van elkaar te gebruiken zijn:
  1. de 9-daagse detox, die je lichaam ondersteunt met het schoonmaken en afvoeren van afvalstoffen. Deze kuur is erop gericht je darmen te reinigen. Vanaf dag 3 eet je ’s avonds gewoon, en toch breng je je lichaam in de vetverbrandingsstand.
  2. de body toning-kit, die cellulite van buitenaf aanpakt door de doorbloeding te verbeteren op benen, buik en heupen, waarbij je al na 1 uur resultaat ziet en lekkerder in je vel komt te zitten.

  Ons Esenca-Cellulite-Strijdplan is nu te ­bestellen via onze site. Kijk snel voor de ­Lente-Aanbieding!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply