fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Een stuk blijer dankzij Access Bars’

  Cliënte Melanie: ‘Nooit had ik verwacht dat het iemand in mijn naaste omgeving zou treffen, maar 2 jaar geleden kregen we te horen dat mijn zus borstkanker had. Gelukkig gaat het inmiddels heel goed met haar, maar ik merkte eigenlijk onlangs pas hoezeer het ook mij aangegrepen had.’

  ‘Ik voelde me doodmoe van alle emoties van de afgelopen 2 jaar en wist gewoon niet wat ik ermee aan moest. Via een collega op mijn werk hoorde ik van Gemma en van de Access Bars. En dat je niet van alles hoeft te vertellen; je mag gewoon een uur liggen en ontspannen en dat was precies wat ik nodig had. Ik ben nu 3 keer geweest en begin niet alleen steeds meer tot rust te komen, maar ik voel me ook een stuk lichter en blijer.’
  Tijdens een Access Bars® sessie van Access Consciousness wordt je hoofd op verschillende plekken zacht vastgehouden. Je ligt gewoon met je kleren aan. Je hoeft niet actief deel te nemen door te praten of op te letten wat er gebeurt. Er ontstaat meteen meer ontspanning en een gevoel van ruimte, en dit werkt ook na de sessie nog door. Bij regelmatige herhaling blijven de resultaten zich verder uitbreiden.
  Lees meer over Access Bars en over Gemma op www.gemmarooijakkers.com.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply