Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stuur je cellen terug in de tijd

  Er kan een tijd komen dat je niet meer zo vrolijk wordt van je spiegelbeeld. Ook al sprankelen je  ogen en heb je nog steeds die prachtige lach: de fijne lijntjes bij je ogen en op je wangen, de slapper  wordende huid en minder strakke kaaklijn verraden je leeftijd onverbiddelijk. Kon je de tijd maar terugzetten en er weer net zo jong uitzien als je je voelt!

  Met koudlasertherapie krijgt jouw gezichtshuid een natuurlijke facelift en ziet die er jaren jonger uit.  De softlaser zorgt ervoor dat weefsels op celniveau worden hersteld en de energiefabriekjes in de lederhuid worden gestimuleerd. Ook wordt er meer huideigen collageen aangemaakt en dat zorgt voor spieraanhechting en een betere spankracht in de huid.

  Effect 1: direct zichtbaar
  De huid is strakker, heeft meer volume en is gelift.  Als tijdens de proefbehandeling alleen de ene helft van  je gezicht behandeld wordt, zie je direct resultaat.

  Effect 2: lange termijn
  Er vindt een duurzame verstrakking plaats, omdat er meer collageen en elastine in de huid wordt gevormd tussen de laserbehandelingen in. Je huid hervindt een nieuwe balans. Na enkele behandelingen en zelfs soms na maanden kan er nog een verjongend effect optreden.

  Blijvend centimeters verliezen
  Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen en lukte het steeds niet of niet blijvend? De Universal Contour Wrap is een totale bodywrap, waarbij je gegarandeerd 15 centimeter omvangverlies krijgt, en dat al bij de eerste wrap. Je wordt ingezwachteld met windsels die doordrenkt zijn met Dodezeeklei en mineralen. Hierdoor verlies je de afvalstoffen die tussen de vetcellen zitten. Je huid krijgt ook een betere doorbloeding en wordt strakker.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply