Rate this post
 • Stuurt je huisarts je snel weer weg?
  Rate this post

  Bij ‘stress’ denken we aan het vele werk dat we moeten doen in een veel te korte tijd. We raken opgejaagd en geïrriteerd en krijgen uiteindelijk een burn-out of worden ziek. We kunnen dan naar de dokter gaan, die bloeddrukverlagers, kalmeringstabletten, antidepressiva, ontstekingsremmers, maagzuurremmers, pijnstillers of andere symptoomonderdrukkende medicijnen voorschrijft en dan gewoon weer op dezelfde voet verder gaan.
  Of we gaan naar Ellen de Lange voor een natuurlijke behandeling. Zij onderdrukt geen symptomen, maar pakt de oorzaak aan. Psychische stress komt vaak voort uit fysieke stress, en die geeft weer psychische stress. We komen in een vicieuze cirkel. De oorzaak van stress ligt heel vaak in onze voedings- en leefwijze. Een gezonde geest in een gezond lichaam!
  Dus komt Ellen ook niet gelijk met pilletjes als de oorzaak ligt in een tekort aan slaap door het te laat naar bed gaan of het niet kunnen slapen door het drinken van koffie ’s avonds en het tot laat gamen of chatten. En als de oorzaak ligt in een tekort aan goede voeding(sstoffen), dan kijkt ze daar eerst naar. Voldoende slaap en gezonde voeding, eventueel aangevuld met voedingssupplementen, verhogen de weerbaarheid, maken vitaler en daardoor beter bestand tegen stress.
  Mocht er dan nog steeds stress aanwezig zijn, dan heeft Ellen vele homeopatische medicijnen om je weer in balans te brengen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply