Rate this post
 • Succesvolle Ladiesnight in Posthuis Theater
  Rate this post

  Deze keer geen ‘gewone’ metamorfose van De Haarkamer in Heerenveen en Sie-mar in Joure. Even een andere insteek, want neem maar van ons aan dat een modeshow ook de nodige make-overs in zich heeft.

  Wij blikken met je terug op een succesvolle Ladiesnight in het Posthuis Theater. Op 23 april stond daar de voorstelling ‘Powervrouwen’ op het programma. Voorafgaand aan deze voorstelling was er de Ladiesnight! Verschillende bedrijven uit de regio, deze keer met name uit Heerenveen en Joure, konden zich hier presenteren. De aankomst bij het theater was al een feest!

  De modellen van Jamm Models zijn allen eerst bij Francoise geweest, en wat een fantastisch resultaat was dat! Een van de modellen gaf aan: ‘Ik heb dus heel kort blond haar en vroeg me af wat ik bij de kapper moest, totdat het klaar was. Eindelijk een kapper die eens iets anders met mijn haar heeft gedaan. Lekker punky!’
  Let vooral op de modellen met lang haar, mooi opgestoken en ja, daar komen stokken aan te pas. Ben jij misschien straks de bruid? Ga naar De Haarkamer in Heerenveen!

  Sie-mar kon zich uitleven met de prachtige voorjaarscollectie met het thema ‘Dagje uit het leven van een Powervrouw’. Na het opstaan maakt ze zich klaar voor de boodschappen die nog gedaan moeten worden, dus lekker gemakkelijk gekleed, tussen de middag staat er een lunch gepland en dan moet ze toch iets netter: casual chique. Voor het diner komt het mooiste jurkje uit de kast, en als ze dan eindelijk thuis is, kan de koffer worden gepakt, want… ze gaat op vakantie! Lekker de bermuda aan, of dat leuke strandjurkje, dat uiteraard ook een lange jurk mag zijn voor de zwoele avonden.

  Het was een prachtige avond met enthousiaste reacties. Alle bezoekers gingen tevreden naar de voorstelling, en na afloop kon er een drankje gedronken worden en kreeg iedereen een goodiebag mee in de vorm van een houder voor pasjes waarin ieder deelnemend bedrijf een naamkaartje met aanbieding had gedaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply