Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Sugarwaxing

    Er zijn allerlei manieren om te ontharen. Wel eens aan ontharen met suikerpasta ­gedacht? En waarom is dat zo’n goed idee?

    In tegenstelling tot veel andere methodes is ontharen met suikerwax vriendelijk voor je huid, en doet het minder pijn dan bijvoorbeeld harsen. Daarom is deze methode prima te gebruiken voor gevoelige lichaamsdelen, zoals je oksels en je schaamstreek. De suikerpasta wordt gemaakt naar een eeuwenoud recept uit het Midden-Oosten, met natuurlijke ingrediënten. Daardoor is de methode ook geschikt voor alle huid- en haartypen, dus ook de meest gevoelige huid! En niet alleen vrouwen hebben er profijt van: ook mannen kunnen zich laten ontharen, op hun borst, buik en/of rug.
    Schoonheidssalon Skin and Style is naast suikerontharing gespecialiseerd in huidverbetering en wimperextensions. Eigenaresse Esther van Gent werkt sinds 2000 in de beautybranche, is schoonheidsspecialiste en consulente in de plastische en esthetische chirurgie.  Esther werkt met producten van het merk ­Dermalogica, dat zich voornamelijk richt op het verbeteren van de huidconditie en het gezond houden van de huid. De producten bevatten geen parfum, minerale oliën of alcohol. Geïnteresseerd in een behandeling? Maak dan een afspraak!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply