Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Superblij met het resultaat!’
  Rate this post

  Al jaren had ik last van overgewicht, en ik begon er de laatste tijd ook klachten door te krijgen. Ik kreeg last van spierpijn en was snel moe. Geen wonder, want dat gewicht moest ik de hele dag met me meedragen… Natuurlijk heb ik van alles geprobeerd om het overgewicht kwijt te raken, tot shakes aan toe, maar het hielp niet of niet blijvend. 

  Totdat een oude vriendin mij een tijdje terug de tip gaf om eens op de site van Bailine te kijken. Ze was zelf ook afgevallen met die methode, en liet me foto’s van zichzelf zien van voordat ze ermee begonnen was en nadat ze flink was afgevallen. Dat wilde ik ook…

  Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb drie weken geleden een afspraak gemaakt met Elsbeth. Ze heeft me gewogen en gemeten, en mede op basis van de cijfers heeft ze een plan van aanpak gemaakt. Toen ik na de intake wegging, was ik heel benieuwd: zou dit wél werken?

  De aanpak bestaat uit voedingsadviezen, een privécabine voor het afvallen en spierversteviging en natuurlijk de begeleiding van Elsbeth.

  Inmiddels heb ik zes behandelingen achter de rug en heb ik mijn eerste weegmoment gehad. En wat blijkt: ik ben al centimeters achteruitgegaan in omvang! Ik voel me ook veel fitter, en mijn kinderen zijn nu ook blij dat hun moeder weer ‘gewoon’ eet. Ik ben echt superblij, en ben helemaal gemotiveerd om deze methode vol te houden.

  – een enthousiaste cliënte (34)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply