Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik ben superblij dat ik deze stap heb gemaakt’
  Rate this post

  Ik was eigenlijk altijd wel te zwaar. Toch was het me na twee zwangerschappen wel gelukt om mijn oude gewicht weer te bereiken. De knop om af te vallen ging om toen één van mijn zussen me twee jaar geleden vertelde dat ze ten huwelijk was gevraagd. Eén ding wist ik zeker: ik wilde slank op haar bruiloft staan.

  Nu was ik al bekend met Straight Away van Body Perfection omdat mijn moeder daar ook liep, dus ik heb gelijk een afspraak gemaakt. Ik kreeg een intake waarbij je uitgebreid wordt gewogen. Mijn lichaam bleek een leeftijd van ergens in de 60 te hebben en mijn visceraal vetpercentage was hoog. Mijn organen dreven als het ware in het vet. Daar schrok ik echt van. Ik ben 1.68 meter en woog op dat moment 84,3 kilo.

  Ik weet het nog precies: op 15 februari 2016 ben ik begonnen. Ik volgde het totaalvoedingsprogramma van 600 calorieën. Dat betekende drie maaltijdvervangers en verder niks anders dan water en thee. Dat werkte prima voor mij. Ik ging gelijk als een speer. In die eerste week viel ik al ruim 4 kilo af! Na zes weken had ik een balansweek, wat inhield dat ik overging op 900 calorieën en ’s avonds een warme maaltijd zonder koolhydraten mocht eten. Na die week ging ik toch weer terug naar 600 calorieën, ik wilde nog even doorknallen!

  Begin juni, 3,5 maand nadat ik begonnen was, woog ik 63,3 kilo. Ruim op tijd voor de trouwdag van mijn zus in september! Ik ben toen mijn eetpatroon weer langzaam gaan opbouwen. Uiteraard allemaal onder de deskundige leiding van Linda. Ik mocht haar altijd appen of bellen als ik het even moeilijk had. Ze heeft me heel goed begeleid. Ook het jaar nadat ik mijn streefgewicht had bereikt.

  Elke maand mocht ik komen wegen en werd ik geholpen om een goed voedingspatroon op te bouwen. Ik ben nu veel bewuster bezig met eten, ik heb er veel van geleerd. Ik ben superblij dat ik deze stap heb gemaakt. Ik weeg nu 65 kilo en daar ben ik happy mee. Ik voel me er zoveel lekkerder door! Na de feestdagen was ik weer wat aangekomen, dat is iets waar ik wel op moet blijven letten, maar dan vervang ik af en toe mijn ontbijt weer voor een Straight Away shake of ik neem een reep in plaats van de lunch. De producten van Straight Away zijn ontzettend lekker, dus dat is beslist geen straf. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben nog steeds enthousiast over dit concept!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply