Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Supervrouw
  Rate this post

  Elke vrouw is ambitieus op haar eigen manier. of je nu carrière maakt, een thuisblijfmama bent, vrijwilligerswerk doet, voor familie zorgt of dit juist probeert te combineren: je doet het vol overgave en op jouw manier. Soms voelt je leven hierdoor letterlijk als een ‘rat race’: je rent rondjes, maar het voelt alsof je zelf niet vooruitkomt. Je houdt alle ballen omhoog, maar waar blijf jij?

  Als ambitieuze vrouw met een eigen bedrijf, ‘single mom’ van een zoontje, vriendin, dochter, zus en vrouw weet ik hoe zwaar het soms kan zijn om naast alle verplichtingen en dingen die er van je gevraagd worden ook tijd over te houden voor jezelf, laat staan om stil te staan bij wie je bent en wat jij met je leven wilt. Soms voelt het alsof je geleefd wordt en je jezelf hierin kwijtraakt. Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen weer in hun kracht te zetten, zowel van binnen als van buiten. Ik bied een handreiking waardoor jij jouw eigen hartekracht weer gaat zien, voelen en bovenal ervaren. Dit helpt je om weer in jezelf te gaan geloven en daardoor vanuit kracht te handelen. Hierdoor word je weer de stuurvrouw van je eigen leven en kun je vanuit jouw hart beslissingen nemen waar je heen wilt.
  In mijn praktijk laat ik je graag jouw zelf weer zien in de spiegel, zodat ook jij weer gaat leven vanuit jouw hartekracht!

  – Eline

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply