Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sushi: lekker én gezond
  Rate this post

  Wanneer je bij Shinzo aan de Piushaven binnenkomt, ervaar je een moderne en frisse uitstraling, en als je naar boven kijkt, zie je de prachtige houten balkenconstructie van een historische opslagloods. Bij ontvangst krijg je de mogelijkheid je jas op te hangen en word je begeleid naar jouw tafel. De rest van de avond staat het personeel voor je klaar. Bij lekker weer kun je ook aan het water genieten van een lekker drankje, verse sashimi, gefrituurde loempia’s en gegrilde vis- en vleesgerechten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om je gerechten af te halen.

  IENS TOPPER
  Sinds de opening in 2010 werkt Shinzo hard om zijn gasten te voorzien van alle gemakken tijdens een heerlijk en gezellig diner. De bekroning tot ‘IENS TOPPER 2016’ was daarom voor het Shinzo team een mooie beloning en tegelijkertijd een inspiratiebron. ‘Het is natuurlijk mooi om als enige sushi-restaurant in de provincie deze titel te mogen dragen, maar het is natuurlijk mooier om aankomend jaar ons te mogen bewijzen en daardoor ook in 2017 gezien worden als een topper. Zowel bij onze gasten die voor het eerst langskomen als bij onze gasten die elke week langskomen’, aldus de manager van Shinzo.

  Daarnaast zet het team van Shinzo zich in tijdens diverse evenementen die worden georganiseerd in de Piushaven en haalt het restaurant elk jaar geld op voor een goed doel.

  Wil je op de hoogte worden gehouden van de acties van Shinzo? Bekijk dan snel de Facebookpagina!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply