Rate this post
 • Sweat ’till you can sweat no more!
  Rate this post

  Geef toe: je hebt een té druk leven. Je rent van hot naar her om je baas, je partner, de kids en je vriendinnen tevreden te houden. Je lijkt soms wel een topsporter en je conditie is om U tegen te zeggen. Toch voel je je uitgeblust en loop je achter de feiten aan. Wanneer is er eindelijk een keer tijd voor jou?

  Dat je niet bang bent om te zweten, is wel duidelijk met al die dagelijkse verplichtingen. Maar wist je dat zweten en ontspanning heel goed samengaan? Bij Hot Yoga draait alles om een verwarmend moment voor jóu. Zie de yogamat als jouw domein. Zodra jij daarop staat, is er niets of niemand die de aandacht krijgt, behalve jij! Je bent het namelijk waard en dat weet je diep van binnen heus wel.

  Hip en heet
  Misschien denk je: ‘Ja doei, ik ga toch niet in een bloedhete zaal staan zweten?’ Op zich een begrijpelijke gedachte, maar je zal merken dat Hot Yoga echt hot is, letterlijk en figuurlijk. Miranda Kerr, Madonna, Wendy van Dijk en Katja Schuurman zijn fanatieke Hot Yoga-beoefenaars en dat is niet zomaar. Doordat je yogaoefeningen doet in een verwarmde zaal van 38 graden, kalmeer je je lichaam en geest, breng je het zenuwstelsel in balans, geef je je immuunsysteem een boost en werk al je oude zweet en andere afvalstoffen uit je lichaam. Het is ook erg lekker als je stijve spieren hebt of als je bezig bent met afvallen: je stofwisseling wordt namelijk gestimuleerd en je hongergevoel vermindert. Dubbel voordeel dus én een goede reden om een proefles Hot Yoga te ervaren.

  Stijve hark of lenige yogi
  Iedereen kan de Hot Yoga beoefenen, of je nou zo stijf als een hark bent of een ervaren yogi bent. De lessen zijn zó gemaakt dat ze geschikt zijn voor ieder niveau. Dus er zijn eigenlijk geen excuses te bedenken om niet te gaan!Mocht de warmte je toch tegenhouden, dan kun je eerst ook een yogales volgen in een minder warme zaal van30 graden. Are you ready to sweat? Kom dan snel langs!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply