Rate this post
 • Talenten naar voren halen
  Rate this post

  Jen-ai Monsma was al op jonge leeftijd erg ondernemend. Zo deed ze al mee aan catwalkshows toen ze nog maar 15 was, en ook maakte ze al choreografieën voor presentaties van Modegroep Evelien. Toen ze jaren later de kans kreeg om Modegroep Evelien kon overnemen, greep ze die kans met beide handen aan. Jen-ai begon met 25 modellen, maar in de afgelopen 5 jaar is dit aantal gegroeid tot 70.

  De nog jonge onderneemster is geboren in Leeuwarden, maar woont nu in de omgeving van Franeker. In een grote boerderij woont ze niet alleen, maar heeft ze ook haar kantoor. Haar modellenbureau is gericht op winkelshows, fotoshoots, reclamecampagnes, ‘ladies nights’ en andere evenementen. Heel divers dus. Jen-ai vindt de afwisseling in bedrijven waar ze mee samenwerkt dan ook een van de leuke aspecten van het werk.

  Talenten
  In haar modellenbestand valt op dat de modellen, mannen en vrouwen van 18 tot boven de 50 jaar, natuurlijk ogen, en dat valt op bij allerlei opdrachtgevers. De modellen worden ook nog eens goed begeleid, wat voorkomt dat ze bijvoorbeeld sterallures krijgen. Jen-ai vindt het leuk om talenten van haar modellen naar voren te halen bij een presentatie. Kan iemand bijvoorbeeld een muziekinstrument bespelen? Dan kan hij of zij dat laten horen. Dat geldt ook voor modellen die kunnen dansen. Zo kan Jen-ai zorgen voor heel afwisselende shows, die heel verrassend zijn. Jen-ai werkt daarbij niet alleen met slanke modellen; ook mensen met een maatje meer zijn welkom bij het bureau.

  Samenwerken
  Een modeshow doe je nooit alleen. Jen-ai hecht dan ook grote waarde aan teamgeest, waarbij iedereen zich inzet voor een geweldige show. Goed kunnen samenwerken is dus een belangrijk aspect bij Jamm Models. Wanneer iedereen voor elkaar klaarstaat en alle deelnemers goed op elkaar ingespeeld zijn, komt dat de kwaliteit van de presentatie altijd ten goede.

  De Friezin werkt niet alleen achter de schermen, maar loopt zelf ook nog steeds mee in modeshows. Bovendien danst ze. Ze heeft niet voor niets een opleiding gevolgd tot danseres, en ze vindt het leuk om haar eigen danstalent te laten zien…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply