Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Te druk? Denk eens aan een massage
  Rate this post

  Tegenwoordig leven we in een hectische wereld met veel stress. Het begint ’s morgens al als je opstaat. Velen hebben een gezin waarbij beide ouders werken en de kinderen naar school of opvang moeten voordat de ouders gaan werken. Stress alom.

  Dan kom je op je werk. Je moet werkzaam­heden snel af hebben, je baas wil dat je nog even dat klusje afmaakt, dan naar huis, eerst kinderen ophalen, boodschappen doen, koken, opruimen, kinderen naar bed, en dan uiteindelijk rust. Je kunt even bijkomen. Je kijkt TV en ziet alle narigheid in de wereld. Stress. Je begint slechter te slapen, kunt in de ochtend je bed niet meer uit. Je bent moe. Dan is het beste wat je kunt doen een ander leefpatroon beginnen. Maar niet iedereen kan dat doen. Denk dan eens aan een ontspannende massage. Dat moment voor jezelf, waarin je heerlijk kunt liggen en niets hoeft te doen, nergens aan hoeft te denken. Bij Via de Voeten kun je die ­massages krijgen. Je kunt daarbij denken aan een voet­reflexbehandeling, een gezichtreflexbehandeling of een rugmassage, of nog beter: een lichaamsmassage.
  Dan gaan alle vermoeidheidsklachten weg, slaap je beter en kun je beter tegen je gestreste leven. Geef jezelf in het nieuwe jaar een beetje aandacht en kom uitrusten bij Via de Voeten. Bel of mail voor een afspraak. Een behandeling wordt bij veel verzekeringen vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Via de Voeten is aangesloten bij beroepsvereniging BER (Bond voor Europese Reflexologie).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply