Rate this post
 • Te druk? Gun jezelf een massage
  Rate this post

  Soms zit je er even helemaal doorheen. Te veel druk vanuit het werk, of vanuit partner, familie of vrienden, of misschien juist omdat je worstelt met eenzaamheid door gebrek aan contacten. Gun jezelf dan een massage!

  Veronica maakt in haar praktijk gebruik van een combinatie van acupressuur (een oosterse drukpuntmassage) en westerse massagetechnieken om stressgerelateerde klachten mee aan te pakken.
  ‘Laat je onderdompelen in een weldadig bad van ontspannende, puur plantaardige geuren die ik gebruik in mijn massage-oliën en die middels een aromalamp in de massageruimte worden verspreid. Voel hoe je lichaam zich door de massage ontspant; je hoofd, nek, schouders, rug, je bekken, benen en ten slotte je voeten. Op sommige plekjes zal ik langer zachte druk uitoefenen om de doorstroming van energie en bloed in het corresponderende lichaamsdeel te bevorderen. Je voelt dat zowel je geest als emoties tot rust zijn gekomen en dat door deze massagereis lichaam en geest zich hebben opgeladen en meer in balans zijn gebracht.’
  ‘Waren er al veel langer klachten die in de loop der tijd ernstiger zijn geworden? Dan ben je nu begonnen het contact met je lichaam te herstellen en kies je er wellicht voor via een langer traject van regelmatige sessies bij Edon je gezondheid en vitaliteit verder op te bouwen! Klachten zoals fibromyalgie, chronische hoofdpijn, ernstige schouder-, / nek- en rugklachten of problemen met gewrichten zullen door meerdere behandelingen verlicht worden of helemaal verdwijnen.’
  Behandelingen bij Edon worden door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Een verwijzing is niet nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply