Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Te mooi om waar te zijn?
  Rate this post

  Dat de zin ‘te mooi om waar te zijn’ belangrijk is om in je achterhoofd te houden, blijkt wel uit de situaties waarin het misgaat. Helaas komt het nog geregeld voor dat mensen besluiten de stap te wagen naar een cosmetische behandeling, en vervolgens van een koude kermis thuiskomen.

  Het gebruik van fillers en dergelijke ingrepen is steeds toegankelijker, en steeds meer mensen kiezen voor zo’n behandeling. Jammer genoeg betekent dat ook dat andere mensen daarop inspelen, en niet altijd op een wenselijke manier. Aanbiedingen, prijsstunters, bodemprijzen: het lijkt aantrekkelijk, maar leidt vaak tot teleurstellingen.

  Voordelige fillers
  Suze (34) overkwam het ook. ‘Achteraf kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan natuurlijk’, vertelt ze. ‘Maar de website zag er echt professioneel uit. Daarbij onderschatte ik hoeveel er fout kan gaan bij het plaatsen van lipfillers. En toen ik zag dat er een aanbieding op de site stond, was ik om. Perfect natuurlijk, fillers voor een voordelig prijsje! De kliniek waar ik terecht kwam, zag er op zich best netjes uit. Maar achteraf blijkt dat de mensen die er werkten, niet waren opgeleid om cosmetische behandelingen uit te voeren.’

  Blauwe plekken
  ‘Nog steeds vind ik dat enorm kwalijk’, vervolgt Suze. ‘Wanneer je werkt met iemands gezicht, moet je gewoon weten hoe dat in elkaar zit. Je kunt niet bepaalde aspecten veranderen of aanpassen zonder voldoende kennis, en dat gebeurt wel.’ Suze onderging de behandeling op dat moment wel. In eerste instantie leek er niet veel mis en enthousiast keerde ze huiswaarts. Maar niet veel later werd ze geconfronteerd met een heel ander beeld in de spiegel. ‘Mijn lippen bleven zwellen, er vormden blauwe plekken rond mijn mond en het deed pijn.’

  Afgescheept
  ‘Ik schrok me natuurlijk rot, hier was niets over verteld. In paniek belde ik de kliniek op. Ze vertelden me dat mijn huid overgevoelig was en de zwelling na een paar dagen wel zou afnemen. Ik voelde me afgescheept. Hier kon ik niets mee, en mijn angst werd totaal niet serieus genomen.’ Suze besloot het er niet bij te laten zitten en professionele hulp in te schakelen. ‘In de dagen daarna ben in naarstig op zoek gegaan naar iemand die me wél kon helpen. Zo ben ik bij dokter André terechtgekomen.’

  Uit de brand
  ‘Met speciaal oplossingsmiddel heeft dokter André de filler uit mijn lippen verwijderd. Hij vertelde me dat binnen een paar dagen de filler zou oplossen en door je lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Gelukkig had dit snel effect en keerden mijn lippen terug naar hun normale staat. In de periode daarna was ik wel even ‘genezen’ van mijn wens voor vollere lippen. Maar, en misschien verklaren mensen me nu voor gek, tóch ben ik weer voor fillers gegaan. Dit keer laat ik het alleen uitvoeren door iemand die wél weet wat hij doet, kennis heeft van het gezicht en nooit meer zal doen dan nodig. Dokter André heeft me echt uit de brand geholpen.’

  Professioneel advies
  Bij dokter André komen helaas zo nu en dan mensen die een mislukte behandeling hebben gehad en van de gevolgen af willen. ‘Natuurlijk help ik hen graag. Wel moet ik eerst beoordelen of het medisch verantwoord is om op korte termijn te behandelen. Wanneer dat niet direct kan, zijn mensen soms teleurgesteld maar wel blij dat ze een professioneel advies krijgen. In de meeste gevallen is een behandeling mogelijk, al gaan er soms een aantal maanden overheen.’

  Gratis vrijblijvend consultgesprek
  Of je nou lijntjes en plooien in je gezicht wilt verminderen, van je fronsrimpels af wilt, of volle, gezonde en glanzende lippen wilt: bij Dokter André ben je aan het juiste adres! Met zijn ruime ervaring als cosmetisch arts helpt hij je weer goed in je vel te zitten. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht behouden blijft. Een natuurlijk resultaat dus. Tijdens de eerste, vrijblijvende afspraak bespreken jullie samen jouw wensen en verwachtingen. Dokter André neemt alle tijd voor je en voorziet je van een eerlijk advies. Jullie bekijken dan welke behandeling het beste bij je past.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply