Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tergooi start
  Rate this post

  Tergooi lanceerde onlangs een nieuw en innovatief initiatief: de Gezondheidsstudio. Met dit concept wordt Tergooi buiten de reguliere ziekenhuiszorg om actief om mensen zo lang mogelijk gezond en fit te houden.

  Het ziekenhuis wil zich met de Gezondheidsstudio ontwikkelen tot een maatschappelijk ondernemend ziekenhuis dat een bijdrage levert aan de gezondheid en kwaliteit van leven van de inwoners van de regio en de zorgkosten verlaagt. De lancering vond plaats op 10 maart in ‘De Vorstin’ in Hilversum met een journalistiek gesprek over de betekenis van ‘geluk’.

  Activiteiten
  De Gezondheidsstudio organiseert in de komende jaren tal van activiteiten die betrekking hebben op gezondheid, leefstijl en welzijn. Het platform nodigt zorgpartners uit om samen preventieve zorg te leveren en te zoeken naar nieuwe manieren om mensen langer gezond te houden. De activiteiten worden in de komende jaren verder uitgebouwd en bestaan uit onder andere lezingen, workshops, onderzoeken en online ondersteuning. Tergooi wil op deze manier bijdragen aan een gezonde leefstijl voor de inwoners van de Gooi- en Vechtstreek.

  Interviewreeks
  Eén van de activiteiten is de maandelijkse interviewreeks in ‘De Vorstin’ in Hilversum. Aan de hand van journalistieke gesprekken wordt een impuls gegeven aan het maat­schappelijk gezondheidsdebat.
  Je vindt in de agenda op www.tergooi.nl/agenda telkens welk thema wordt behandeld. Je kunt je dan eenvoudig online aanmelden om het interview bij te wonen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply