Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Terug in balans
  Rate this post

  Als je gezond bent, zijn jouw lichaam en geest in balans. Dan circuleert je energie probleemloos door je lichaam en voel je je energiek. Maar wanneer je te maken hebt met klachten, dan is die balans verstoord en dat heeft weerslag op je gezondheid, je gezinsleven en je werk.

  Massagetherapie kan je helpen om de balans te herstellen en je lekkerder in je vel te laten zitten. Het biedt verlichting bij lichamelijke pijn in bijvoorbeeld je nek en rug en bij hoofdpijn. Maar ook gevoelens van onrust, stress of vermoeidheid zijn redenen om te kiezen voor massagetherapie. Natuurlijk mag je ook lekker ontsnappen aan de drukte van alledag en genieten van een heerlijk moment voor jezelf!
  Tijdens een massagebehandeling bij massagetherapie BOOST wordt met behulp van verschillende massagetechnieken het hele lichaam, of gedeeltes daarvan, gemasseerd. Zo vermindert je spierspanning, wordt je ademhaling rustiger en dieper, wordt je doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades opgeheven. Daarnaast leer je tijdens mijn behandelingen om contact te maken met je lichaam. Je leert je bewust te worden van spanningen en klachten en je leert signalen herkennen. Slaag je daarin? Dan voel je je na verloop van tijd een stuk zelfbewuster, positiever en energieker in het leven staan; je bent terug in balans!
  Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply