Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Terug in balans
  Rate this post

  Heb je een kinderwens, blijft een zwangerschap zonder aanwijsbare reden uit? Last van PMS, overgangsklachten, niet fit na behandeld te zijn voor (borst)kanker? Een meting en behandeling met Asyra Bioresonantie in de praktijk van Anna Engel kan ondersteuning bieden.

  ‘Vrouwenkwalen’: daar kun je veel hinder van hebben. Bij PMS zijn onder andere een pijnlijke buik, prikkelbaarheid en een slechter humeur, net zoals opvliegers bij overgangsklachten, algemeen bekend. Maar je kunt ook last hebben van vermoeidheid, rugpijn, slechter slapen, duizeligheid enzovoort. Anna biedt een luisterend oor voor haar cliënten. ‘Ik werk op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en herstel van energie. Een onderdeel van de behandeling kan kleuren- en geluidtherapie zijn; een fijne methode om tot rust te komen.
  Wil je gratis het Anti-stress- of Balans-geluidsfragment thuis beluisteren? Stuur dan via de contactpagina van www.praktijkamplitude.nl je aanvraag. Ik stuur je dan een link.
  Daarnaast kan er met de Asyra een voedingstest gedaan worden. Voeding kan namelijk ook een belasting voor je lichaam zijn. Sommige voedingsmiddelen kunnen de klachten verergeren. Je hoeft niet op een streng dieet, want dat is moeilijk vol te houden.
  Belangrijk is om je bewust te worden van wat je eet en afwisseling in je menu aanbrengen. Het reinigen van het lichaam is een onderdeel van de behandeling en brengt vaak al verlichting van de klachten.
  Een op maat uitgetest voedingssupplement, als er tekorten zijn, kan ook een bijdrage leveren. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de therapie geheel of gedeeltelijk.
  Een meting en behandeling met Asyra Bioresonantie brengt weer balans in je leven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply