Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Terug in balans

  Ieder mens beschikt over een zelfgenezend ­vermogen. Lichaam en geest staan in verbinding met elkaar. Veel mensen ervaren dit proces niet volledig in balans. Ze ervaren of (te veel) het geestelijke aspect of (te veel) het lichamelijke proces. Ziekte ontstaat doordat dit proces niet of onvolledig in balans is en manifesteert zich vaak al vanuit familie / gezinsprocessen en zelfs nog verder vanuit generatieprocessen.

  Om een ziektebeeld duidelijk te krijgen, is daarom het gehele gezin hierbij betrokken. Lichamelijke ziekten bij baby’s / kinderen, zoals de bof, waterpokken, mazelen, kinkhoest, kinderverlamming, ADHD en zelfs wiegendood heeft een onderliggende oorzaak. Met medicijnen valt veel te genezen, en ze zijn ook vaak een tijdelijke oplossing. Echter, zowel geestelijke als lichamelijke ziekten bij baby’s / kinderen dienen nader te worden bekeken om ze daadwerkelijk optimaal te kunnen oplossen, ofwel: de koe bij de horens vatten!

  Een gezondere toekomst
  Vandaag de dag staat men al veel meer stil bij het kijken naar zichzelf als individu en naar de drang om te veranderen om een betere gezondheid te verkrijgen en geestelijk ‘lekker in het vel’ te willen vertoeven. Juist door hier met onze kinderen mee te beginnen, veranderen en doorbreken we vaste patronen en zorgen we ervoor dat zij een betere en gezondere toekomst tegemoet kunnen gaan en om vanuit die wijsheid die weer te kunnen doorgeven aan de volgende generatie.

  Behandelplan
  Mijn behandelingen met kinderen zijn gericht op het juiste beeld te kunnen verkrijgen vanuit het kader van het kind en zijn gezin, maar zelfs ook vanuit het kader van hun vorige generatie. Ik observeer, stel vragen en pas daarna het juiste behandelplan toe. Dit kan onder andere bestaan uit gespreksvoering met therapie, ontspanningsbehandelingen zoals voetreflex, energetische behandeling of massage, maar ook kan een behandeling bestaan uit een groepssessie met zowel vader, moeder, kind, broers en zussen. Dit laatste is niet altijd van toepassing, maar kan een optie zijn, indien dit (noodzakelijk) bijdraagt aan een gezonder en beter leefklimaat binnen een gezin.

  Kennismakingsgesprek
  Heeft jouw kind ergens klachten van, zowel lichamelijk als geestelijk, dan ben je bij mij aan het juiste adres om eens een kennisgesprek aan te gaan, om samen te kijken wat er binnen het kind / gezin aangepast of veranderd dient te worden, zodat je kind een blijvend resultaat kan boeken naar een gezonder leven. Ik zie jou en/of jouw kind graag eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprekje in mijn praktijk. Voor vragen verwijs ik je naar mijn e-mailadres, of je kunt telefonisch contact met mij opnemen hiervoor.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply