Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Terug in conditie met Mama in Shape
  4/4 - (1 stemmen)

  Sporten tijdens de zwangerschap zorgt ervoor dat je fit en sterk blijft, je hebt minder kans op klachten tijdens de zwangerschap en je bent sterker tijdens de bevalling. Sporten voor en na de zwangerschap zorgt er ook voor dat je sneller herstelt van je bevalling.

  Tijdens en na de zwangerschap kan er prima gesport ­worden, mits er geen complicaties optreden. Er zal wel ­rekening moeten worden gehouden met de manier van trainen. Sommige spieren moeten meer getraind worden en andere juist minder of niet. Ook zal er getraind worden op een lager niveau, dat langzaam weer wordt opgebouwd.

  Mama in Shape
  Bij Fit4lady kun je vanaf 6 weken na je bevalling werken aan je figuur en je conditie met Mama in Shape: ons speciale programma van 8 weken. Het is een programma dat gemakkelijk te volgen is en waarbij rekening wordt gehouden met je lichaam, dat nog onder invloed is van hormonen. Je mag vanaf 6 weken na de bevalling starten met dit programma of later. In het geval van een keizersnee duurt dit meestal een week of 8 à 10 voordat gestart mag worden. Dit gebeurt in overleg met de verloskundige of arts.

  Persoonlijke begeleiding
  Je krijgt een persoonlijke intake, waarin we aanvangs­metingen doen en bijzonderheden van je zwangerschap door­nemen. We begeleiden en coachen je persoonlijk gedurende 8 weken. Daarin train je tweemaal een half uur per week. Elke week ontvang je van ons tips om de balans in je nieuwe leven te vinden. Na 4 en 8 weken meten we opnieuw en stellen we vast wat je progressie is en wat je eventueel nog meer nodig hebt.

  Bekijk onze site of bel voor meer informatie (vraag naar Sjoukje)!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply