Rate this post
 • Terug in je kracht met Reiki
  Rate this post

  Als je de diagnose ‘kanker’ hebt gehoord, verandert je leven ingrijpend. Je wordt heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees. Het behandelingstraject is vaak zwaar en het kan heel moeilijk zijn om met alle lichamelijke en emotionele klachten om te gaan. Wist je dat Reiki steeds vaker wordt ingezet tegen klachten die ontstaan als gevolg van kanker, zoals misselijkheid, vermoeidheid, angsten en pijnklachten?

  Ook na de behandelingen tegen kanker is het goed om ondersteuning te vragen als je het vertrouwen in jezelf en in je lichaam weer terug wilt krijgen. Je lichaam heeft immers niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel te herstellen. Om je te laten terugkomen in je kracht, wil ik je graag helpen met Reiki, een spiritueel consult of coaching.
  Reiki is een Japanse behandelmethode waarbij ik energie via mijn handen doorgeef. Dit subtiele contact op je lichaam wordt als heel prettig ervaren. Een Reikibehandeling heeft een zeer ontspannend effect en een weldadige werking. Je merkt dit lichamelijk, maar ook geestelijk: je voelt je rustiger en vitaler.
  Als spiritueel therapeut kan ik je helpen om ­opnieuw in contact te komen met jezelf, je lichaam en je gevoel, zodat jij je eigen kracht weer kunt ervaren en ook antwoorden kunt vinden op bijvoorbeeld vragen hoe je je leven opnieuw wilt vormgeven. En ten slotte kan ik je als coach helpen om in actie te komen en eventuele gewenste veranderingen daadwerkelijk toe te passen in je leven.
  Kom terug in contact met jezelf en je eigen kracht. Ik help je graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply