Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Terug in je kracht
  Rate this post

  De dagen worden weer langer en de krokusjes piepen weer vrolijk uit de grond.  Alles opent zicht voor het licht en net als de natuur, verlangen ook wij naar de zon die ons verwarmt, energie geeft en vrolijker maakt. Door de donkere wintermaanden zijn we in het voorjaar vaak in een energiedip geraakt, lusteloos en moe, letterlijk wat zwaar geworden en teleurgesteld in onze goede voornemens. Yoga kan je meer energie en levenslust geven!

  In yoga maak je weer contact met de energie­bron in jou, die de levensenergie weer laat stromen en opruimt wat niet meer nodig is.
  In ‘Light of Being’-yoga word je uitgenodigd weer open te gaan voor het levenslicht dat altijd in je aanwezig is, maar wat je meestal niet meer ervaart omdat het overschaduwd is door het denken, willen of resultaatgerichte handelen. Door de verbinding met de natuur in jou weer aan te gaan, kan je energie weer vrij stromen en je van binnenuit helen.
  Je leert weer te luisteren naar je lichaam en gaat dan vanzelf respectvoller om met jezelf  en je lichaam.
  De yogabewegingen zijn op een natuurlijke manier langzaam en vloeiend, als meditatie in beweging. Je gaat affectief om met wat je maar tegenkomt en voelt dat jij er weer mag zijn, met alles wat er is. Dat brengt je in een diepe ontspanning op zowel fysiek, emotioneel als mentaal gebied.

  Zo kan je levensenergie weer stromen en je ­helen, wat invloed heeft op je hele levens­houding. Een ‘asana’ (houding) is dan wat het ook letterlijk betekent: een houding van heel zijn. YogaJaya is een Light of Being-praktijk in Den Bosch, waar je met meditatieve yoga, energetische adembeleving en mantra-gebeden begeleid wordt om weer in contact te komen met je natuurlijke staat van zijn, om je door die levenskracht, de Light of Being, weer te mogen laten helen.
  Kom eens langs voor een proefles en ervaar wat yoga voor jou kan doen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply