Rate this post
 • Terug naar ‘fabrieksinstellingen’
  Rate this post

  Heb je klachten als chronische pijn, ­gynaecologische klachten, chronische vermoeidheid en onbegrepen of ‘vage’ klachten? Het mooie van acupunctuur is dat het onderliggende probleem wordt opgespoord en aangepakt, zodat je ­eindelijk van je klacht af komt.

  De aanpak begint met een uitgebreid gesprek, waarin onder meer je ziektegeschiedenis en je voedingspatroon besproken worden. Ook wordt je pols gevoeld en je tong bekeken. Op basis van de uitkomsten wordt een diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld. Tijdens de behandeling worden enkele dunne naalden gezet op bepaalde punten op je lichaam. Hierdoor worden aanwezige blokkades opgeheven, zodat de energie weer vrij kan stromen en het lichaam zichzelf kan gaan herstellen. Het lichaam wordt als het ware ‘teruggezet naar de fabrieksinstellingen’. Ook kan massage ingezet worden. De behandeling wordt voortdurend geëvalueerd, zodat de behandelaar een inschatting kan maken hoeveel sessies er nog nodig zijn, zodat er niet onnodig doorgegaan wordt. De effectiviteit van de behandelingen staat voorop! Acupunctuur kan helpen bij allerlei klachten. De Wereld Gezondheid Organisatie heeft daarvan een lijst gemaakt, en die te vinden op de website van Wu Wei acupunctuur.
  Acupuncturist Daphne Boekestein heeft een brede kennis van zowel de westerse als de oosterse geneeswijze, en heeft haar acupunctuuropleiding gevolgd aan de Traditional Chinese Medicine Academy (TCMA). Ze doorliep haar stage bij het International Acupuncture Training Center in Beijing, dat zich uitsluitend bezighoudt met acupunctuur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply