Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Terug naar je authentieke ik
  Rate this post

  ‘Judith neemt alle tijd en aandacht voor je en weet wat ze doet! Voor mij is het echt een life-changing experience geweest. Ik heb geen last meer van onrustige gevoelens en gedachten, en mocht ik die toch weer gaan krijgen dan heb ik de juiste tools meegekregen van Judith om daar weer uit te stappen. Ook heb ik veel meer energie en sta vrolijker en met meer zelfvertrouwen in het leven. En dit alles zonder dat je over je eventuele problemen hoeft te praten. Ik zou het iedereen aanraden, hier had geen psycholoog of pilletje tegenop gekund!’
  Naomi

  Herken jij jezelf in één of meerdere onderstaande gevoelens? Onrust in je hoofd en lichaam, angsten, paniek, stress, energieloos, vermoeid, lusteloos, niet meer blij, somberheid, depressieve gevoelens, verdrietige gevoelens, ongelukkige gevoelens? Hou je niet genoeg van jezelf, gebrek aan eigenwaarde, geen zelfvertrouwen, onzekerheid? Dan is dit wellicht iets voor jou.

  Hét Joyful Soul Retreat
  Hoe zou het zijn om je vijf dagen lang helemaal onder te laten dompelen in rust en ruimte. Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur, helemaal in je eigen bubbel, écht gewoon tijd voor jezelf. Al je bagage los te kunnen laten, je ‘shit’ achter je te kunnen laten. We gaan het vooral hebben over wat jij wél wilt en hoe jij je wél wilt voelen. In deze dagen begeleiden wij jou om opnieuw contact met jezelf te maken, je terug te brengen naar je essentie, je authentieke ‘ik’, je ware ‘ik’. Dagen waarin jij je weer bewust wordt van wat je voelt en denkt en waarbij je leert dat je hierin niet hoeft te blijven hangen. Met liefde en humor begeleiden wij jou naar het pad van de ‘blije jij’, waarna jij weer écht van jezelf houdt, jezelf bént, jij er mag zijn, jij je mooi en blij voelt.
  Vijf dagen waarna jij positieve veranderingen en een heerlijke flow ervaart, innerlijke rust ervaart en je met je emoties kunt omgaan. Na deze vijf dagen voel jij de energie weer in je lichaam stromen, voel jij je weer vrij en kun je vol zelfvertrouwen jouw eigen pad gaan bewandelen.

  Het is een kleine groep van 6 personen maar vooral ook heel persoonlijk. Het is gericht op jou en wat jij wilt realiseren. Hoe zou het zijn om jezelf dit te gunnen?
  Kies jij weer voor jouw eigen pad, dan volg je weer jouw waarheid, jouw hart en ben je in staat om je verlangens, je intenties en je doelen ook waar te maken.

  Ben jij er klaar mee? Of ben jij er juist klaar voor…?

  Meer lezen over Hét Joyful Soul Retreat?
  Hét Joyful Soul Retreat is nog dit najaar, op een prachtige Hoeve in Holtheme. Lees hier meer.

  Ik ben energetisch hypnotherapeut, Touch of Matrix therapeut, Psych-K® facilitator, leefstijl en burn-out coach en eigenaar van Joyful You.
  Humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel, maar met beide voeten op de grond. Ik laat je graag ervaren dat ‘spiritueel’ en ‘energetisch’ totaal niet zweverig hoeven te zijn.
  Ik wil jou graag inspireren om het beste uit jezelf en je leven te halen. To live to the utmost!
  Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend maar wel met humor.

  ‘Be beautiful, be you, be a joyful you.’

  Liefs, Judith

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply