Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Terug naar je ‘oude ik’
  Rate this post

  Het valt niet mee om na het hele traject van behandelingen na borstkanker weer je ‘oude ik’ terug te vinden. Vooral wanneer je chemokuren hebt ondergaan, zul je daar nog lang de gevolgen van ondervinden. De heftige behandelingen hebben niet alleen je hele lichaam aangetast, ook mentaal hebben ze de nodige invloed gehad. Je voelt je lamlendig en kunt niet de kracht en discipline opbrengen om weer in beweging te komen. Met personal coaching kom je weer in conditie!

  Zeker wanneer je lang ziek bent geweest, is een training heel effectief. Door al die heftige behandelingen ben je niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal achteruitgegaan. Je twijfelt misschien of je wel weer alles kunt wat je eerder ook kon. Een trainer weet wat je aankunt, en kan je motiveren. Natuurlijk worden de trainingen heel voorzichtig opgebouwd. En je krijgt ook voedingsadviezen om je herstel te ondersteunen.

  Niet stilzitten
  Gezonde voeding en sporten dragen in belangrijke mate bij aan onze gezondheid. Dat is algemeen bekend. Dat lang stilzitten niet goed voor je is, is ook geen nieuws. Stilzitten is het nieuwe roken. De gezondheidsrisico’s die lang stilzitten met zich meebrengen, zijn net zo erg als die van roken. Lang stilzitten is niet goed voor je hart, je spieren en je vatenstelsel. Alles wordt slapper en je bloedsomloop stagneert. Daarom moet je in beweging komen, ook als je borstkanker hebt gehad. Je trainer is behalve een stok achter de deur ook een ‘mental coach’, die je helpt als je het moeilijk krijgt.

  Intake
  Bij de eerste afspraak word je onder andere gewogen en gemeten, en ook worden je conditie en mogelijkheden getest. Aan de hand van de uitkomsten en jouw doelstelling wordt een heel trainingsprogramma uitgewerkt.

  Ben je gemotiveerd om onder begeleiding aan een betere gezondheid te werken? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply