Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Terug naar de oorsprong met regenesis

    Last van je schouders, nek of rug? Of misschien zelfs diabetes, reuma of artrose? Welke ziekteklachten je ook hebt: regenesistherapie kan je helpen om je lichaam weer aan te spreken op het zelfgenezend vermogen.

    ‘Regenesis’ staat voor teruggaan naar de oorsprong of opnieuw geboren worden. De regenesis-therapie is gebaseerd op een energie-natuurgeneeswijze. In de therapie wordt het celgeheugen van je lichaam aangesproken. Op deze manier worden cellen geactiveerd om zich te herstellen naar hun oorspronkelijke staat, al vóórdat de klachten er waren. Door het op gang brengen van de celluaire energie, versnelt het natuurlijk genezingsproces van het menselijk lichaam. Het lichaam heeft een effectief systeem om zich te beschermen voor psychische en fysieke klachten. Deze ‘oerenergie’ is te zien als blauwe stipjes in onze lichaamscellen. Deze blauwe stipjes, aangeduid als Blue-Dot Energy, bevinden zich in het DNA. Blue-Dot Energy ontstaat al vóór de geboorte in het lichaam. Na ongeveer vijf maanden na de geboorte, wanneer de organen en lichaamsfuncties volgroeid en volmaakt zijn, wordt de Blue-Dot energie in een soort slaapstand gezet. Alle lichaamscellen willen hierdoor terug naar hun oorspronkelijke functie. Door invloeden als psychische en fysieke klachten gaan de cellen alleen afwijken van hun oorspronkelijke staat.

    Regenesistherapeut Bianca helpt om de Blue-Dot Energy weer bij je op te wekken. Dat doet zij door eerst de Blue Dot Energy bij zichzelf te laten opwekken. Daarna draagt zij de energie door middel van lichte aanrakingen aan je over. Op deze manier wordt jouw natuurlijke genezingsproces dus gestimuleerd. Het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen op de behandeltafel!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply