Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Terug naar de V-vorm
  Rate this post

  Ooit had je gezicht een mooie V-vorm. De laatste jaren is deze vorm wat meer gaan hangen en verslappen. Moet je je je er bij neerleggen dat de V nooit meer terugkomt of zijn er nog opties?

  Goed nieuws: er zijn inderdaad nog opties! Als jij weer een iets strakker gezicht wilt hebben waarbij de huid minder hangt en de contouren meer zichtbaar zijn, dan is dat zeker mogelijk. Misschien denk je dan al snel aan een facelift. Dit is echter een nogal ingrijpende operatie. Het kan echter ook een stuk simpeler, pijnlozer en met minder risico. Hoe dan? Met de draadjeslift!

  Strakker met draadjes

  Dokter André legt het effect en de werking van de behandeling uit: ‘De draadjeslift zorgt ervoor dat jouw mooie gezichtsvorm weer terugkomt. Met de draadjeslieft bereik je het effect van een facelift maar dan zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan en zonder dat er in je huid gesneden hoeft te worden. Je vraagt je nu wellicht af hoe de behandeling dan wél werkt. Met een heel fijne naald brengen we zeer nauwkeurig draadjes in de huid aan. Het klinkt misschien wat spannend, maar dat valt reuze mee en bovendien voel je er niets van. Deze draadjes geven een liftend effect en stimuleren de aanmaak van collageen, de lichaamseigen stof die zorgt voor de elasticiteit van de huid.’

  Tijdelijk effect

  De draadjeslift geeft een tijdelijk effect van circa 1 tot 2 jaar. Hoe lang je er precies van kunt genieten hangt af van je huid, je leefstijl en je leeftijd. Als je reeds in de overgang bent, dan adviseert André om geen draadjeslift te nemen. Wel zijn er dan andere behandelmogelijkheden die zorgen voor een mooi resultaat. André neemt alle tijd om jou hier in een vrijblijvend gesprek over te adviseren.

  ‘Ik lijk wel weer een dertiger!’

  De 40 passeren was voor mij niet direct een feest. Begrijp me niet verkeerd: ik ben blij om ouder te worden! Helaas zit het in onze familie om snel een slappere huid en rimpels te krijgen. Daardoor lijk ik wel vijf jaar ouder dan ik ben en daar word ik niet vrolijk van. Toen ik van de draadjeslift hoorde, sprak deze behandeling me direct aan. Geen operatie of snijden nodig en tóch een strakker gezicht: daar had ik wel oren naar.

  Inmiddels heb ik de draadjeslift achter de rug en het viel echt reuze mee. Het deed geen pijn en ik zie verschil. Mijn huid is strakker en ik zie er een paar jaar jonger uit. Heerlijk! En wat een vriendelijke man is dokter André. Ik voelde me direct op mijn gemak en hij nam echt alle tijd voor me. Erg prettig en voor herhaling vatbaar als het ooit weer nodig mocht zijn.

  Tjitske (43)

  De voordelen van de draadjeslift

  • het effect houdt 1 tot 2 jaar aan

  • stimuleert de aanmaak van collageen

  • geen littekens

  • strakker gezicht 

  • pijnloze behandelingen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply