Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Terugkomen bij je ware zelf
  Rate this post

  Als je al langere tijd te maken hebt met een burn-out, en zonder succes van alles geprobeerd hebt om ervan af te komen, dan moet je dat toch aan het denken zetten…

  Een burn-out heeft een belangrijk doel en een hogere reden. Als het ware trekt je hogere zelf aan de noodrem, omdat je te ver afwijkt van je doel hier op aarde, en de signalen vanuit je buitenwereld bevestigen dit. Het is een betekenisvolle periode van ontdekken wie je bent, waarom je hier bent en wat jouw missie of levensdoel is.
  Engelen staan in dienst van de mensheid en ieder mens heeft het recht gebruik te maken van hun hulp en ondersteuning. Engelen leveren een belangrijke bijdrage in het proces naar vitaliteit, betekenis en geluk!
  Ben jij een vrouw en heb je het gevoel dat je vastloopt? Ervaar je dat je leven op dit moment weinig betekenis heeft? Ontdek een stap voor stap bewezen spirituele oplossing die je ten diepste bevrijdt van je worsteling met je burn-out en waarmee je thuiskomt in je ware zelf.Door middel van coaching, het geven van healings en readings in een exclusief 1-op-1-programma help ik jou je accu weer op te laden en het leven weer met plezier te beleven! Wil jij spiritueel groeien en investeren in jezelf? Maak dan nu kans op één van de vijf gratis Engelenreading-doorbraaksessies bij burn-out die ik tot en met 30 april 2017 ga weggeven (ter waarde van € 127,-). Stuur een mail naar info@daniellehealing.nl met jouw motivatie waarom jij kans maakt op deze gratis sessie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply