Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tevreden met je leven?
  Rate this post

  Heb je weleens het gevoel dat iedereen wat van je wil? Dat je haast nooit tijd hebt voor jezelf? Dat je voor iedereen aan het zorgen bent, behalve voor jezelf? Moeders, en dan met name vrouwelijke entrepreneurs, voelen zich nog steeds in deze tijd verantwoordelijk voor alles en iedereen en kunnen het gevoel met zichzelf kwijtraken.

  Als het niet goed gaat met de kinderen, als het een rommel in huis is of als de partner somber of afwezig is, dan zal het vast aan haar liggen, denkt ze, want ze geeft niet genoeg aandacht enzovoort. Dit is het verantwoordelijkheidsgedrag dat de vrouw bij zich draagt. Op een gegeven moment loopt ze erin vast. Dit kan leiden tot het niet lekker in je vel zitten tot zelfs een burn-out. Heb je al verschillende zelfhulptechnieken geprobeerd? Ben je aan de slag gegaan met workshops, meditatie, supplementen en boeken, maar blijf je nog steeds zitten met dezelfde vragen: ‘Is er meer in het leven?’ of ‘Mis ik iets?’ Ja, er is iets meer: jij!
  Wat als je iets meer vrijheid zou kunnen creëren in je leven? Wat als je meer voor jezelf gaat kiezen? Hoe zou je leven er over 3 à 5 jaar uitzien? Wat als je eigen baas kunt zijn in je eigen tijd? Zou jij dan niet iets dichter bij je dromen komen? En gelukkiger zijn? Wat is er nog meer mogelijk? Daar kun je achter komen met behulp van The Magic of Consciousness!

  Wat bied ik?
  Als Change Agent moedig ik je aan om te weten wat je weet en te erkennen dat jij de maker bent van je eigen leven, hoe dat er ook uitziet: goed, slecht, mooi en/of lelijk. Alles wat jou belemmert, komt door jouw keuze, oordeel en antwoord op wat het in stand houdt. Goed nieuws: dit kan veranderen; sneller dan een knipoog.
  Mijn doel is een wereld van bewustzijn en eenheid te creëren. ‘Bewustzijn’ omvat alles en veroordeelt niets. Het is de bedoeling om je naar het punt te brengen waar je het bewustzijn ontvangt van alles en met geen enkel oordeel. Als je geen oordeel hebt van iets, dan kun je kijken naar alles voor wat het is. Niet voor wat je wilt dat het is, niet voor wat het zou moeten zijn, maar alleen voor wat het is. Zo kun je alles creëren waar je naar verlangt in je leven; meer dan wat je op dit moment al hebt, en meer dan je je kunt voorstellen.

  Klaar om te kiezen?
  Ben je klaar om je schoonheid, pracht, talenten, seksualiteit, vaardigheden, capaciteiten, potenties en bevoegdheden te claimen, je eigen te maken en te erkennen? Wat als het net zo gemakkelijk is als gewoon de keuze maken? Wat ik niet voor je heb, zijn de antwoorden van hoe je je leven creëert. Wat ik wél heb, zijn de vragen die de blokkades in je leven doen loslaten, wat je niet in staat of niet bereid was los te laten.

  Ben je bereid te kiezen voor jezelf? Ik kijk ernaar uit om je te mogen helpen meer van jezelf naar boven te halen!

  Cheryl Henriquez
  Change Agent & mompreneur

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply