Rate this post
 • The must-haves: Fall / Winter
  Rate this post

  Ben jij al klaar voor de herfst en de winter?
  Nog niet? Geen nood; op deze pagina’s vind
  je van alles om er dit jaar helemaal up-to-date
  bij te lopen!

  High Waist maakt je meteen slanker!
  Om er op je best (en dat is vaak op je slankst) uit te zien, is het belangrijk dat je proporties in verhouding zijn en dat betekent heel simpel: optisch een lang onderstel met een kort bovenlijf. Hoe meer been je ziet, hoe langer ze lijken, hoe langer en dus hoe slanker je lijkt. Dit effect bereik je heel simpel door je tops ín de broek of rok te dragen, in plaats van ze zover mogelijk over je heupen te trekken! De high waist-trend sluit hier fenomenaal bij aan. Ga deze winter écht voor die kokerrok of die mooie hoge spijkerbroek, draag er een soepel vallende top en een lekker grof gebreid lang vest op en maak af met stoere enkellaarsjes waarmee je heerlijk door de sneeuw kunt struinen.

  Folklore Hippie
  Fluweel, suède, franjes, flared pijpen: de seventies-zomertrend gaat door! Veel kleur, veel jacquardmotieven en etnische prints, verschillende materialen en alles mag in de mix voor een verrassend effect.

  Back to Nature
  Je ziet ontzettend veel invloeden uit de natuur. Verwacht veel dierenprints, zoals luipaard, zebra en giraf, maar óók hele beesten afgebeeld op de stof, dus een kudde olifanten of een school visjes. Bloemen zijn met de huidige seventies-trend ruim vertegenwoordigd en nieuw is de verenprint.

  Stijl- en kledingadvies
  Ik geef stijl- en kledingadvies aan vrouwen die geen idee hebben wat ze in hemelsnaam de volgende dag weer aan moeten trekken. Dit doe ik door hulp te bieden met een kledingkast-check, of je gaat een middag met mij als personal shopper op stap. Daarnaast geef ik masterclasses én heb ik de Selfe Strippenkaart geïntroduceerd. Ik ben in het najaar van 2013 begonnen omdat ik deze vrouwen heel graag wil en kan helpen. Het is het liefste wat ik doe en door mijn jarenlange ervaring in de retail ben ik er ook echt goed in!
  Mijn persoonlijke aanpak onderscheidt mij van anderen. Ik ben ontzettend enthousiast en ik begrijp mijn klant heel snel, omdat ik me goed in haar kan verplaatsen. Ik heb veel ervaring en ‘I will go the extra mile’. Een tevreden en geïnspireerde klant is precies wat mij drijft en waar ik mijn voldoening uit haal. Daar zal ik alles voor uit de kast halen!
  Vrijheid. Vrijheid. Vrijheid. Nog steeds vind ik dat het allermooiste van ondernemen. Ik mag doen wat ik het liefste doe. Wauw! Daarnaast sta ik elke keer weer versteld hoe snel ik mijn klanten leer kennen en dat het stuk voor stuk zulke bijzondere vrouwen zijn. Ze zijn me allemaal even dierbaar.’

  Fluff aan je Cuff
  Ook voor het materiaalgebruik komt er een hoop inspiratie uit de natuur. Leer en suède, grove wollen breisels en vooral (nep)bont is weer helemaal terug! Kruip weg in een heerlijk harig vest met gehaakte shawl, en als je liever wat subtieler gekleed gaat, kies dan voor een bont detail op bijvoorbeeld je schoenen of aan je manchet. Accessoires overbodig!

  Kerstcadeautjes
  ‘Ik heb een kast vol, maar níets om aan te trekken!’ Hoor jij dit je beste vriendin of zus geregeld zeggen of betrap jij jezelf op deze uitspraak?
  Trakteer haar of jezelf, of jullie samen, dan eens op een stijladvies! Professionele tips & tricks, antwoord op al je vragen, een scherpe garderobe-analyse en krijg honderden nieuwe combinaties met de kleding die je al in de kast hebt hangen!

  Kleuren
  Het winterpalet is prachtig! Diep donkerblauw, zoals de kleur van diep water, is het nieuwe zwart. Super-chic! Daarnaast veel groenen, blauwgroenen en blauwgrijzen die in elkaar overlopen en die vrij neutraal zijn, waardoor ze perfect te combineren zijn met de accentkleuren karamel, turquoise, roze, brick en amethist.

  Over Yolande
  Yolande Avé helpt vrouwen met hun dagelijkse kledingkeuze-stress door middel van stijladvies, kledingkast-checks en personal shopping.
  Meer weten? Ga naar www.yolandeave.nl

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply