Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Theatertips voor de komende periode
  Rate this post

  Workshop voor kids: Street Art (9+ jaar) 27 mei en/of 3 juni van 9.30 tot 12.30 uur
  Jonge graffitikunstenaars opgelet! Denk jij bij ‘graffiti’ aan kunst of aan muren vol-kliederen? En heb jij altijd al een eigen graffitikunstwerk willen maken? Dan is dit dé workshop voor jou! Tijdens deze workshop laat Leon Weber je kennismaken met ‘street art’ in z’n breedste vorm, en ga je zélf een street art-kunstwerk maken. Eerst ontwerp en maak je een sjabloon, dan je achtergrond op een groot paneel. Vervolgens spuit je dat sjabloon op je achtergrond, en voilà: jouw eigen, originele street art-kunstwerk voor thuis! Waar wacht je nog op? Doe lekker mee!

  Film & Food: de perfecte combinatie
  Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand is er Film & Food bij Parkvilla. Geniet om 16.00 uur van een hilarische, dramatische, spannende maar altijd mooie arthouse-film. Daarna kun je in de foyer gezellig nakletsen onder het genot van een paar kleine hapjes. Film & Food, inclusief film en hapjes voor slechts € 12,50, bestel je tot uiterlijk donderdag 12.00 uur voorafgaand. Daarna kun je aan de kassa en online ook losse kaartjes voor de film kopen. We vertonen ‘Hidden ­Figures’ op 26 mei en ‘Chez Nous’ op 30 juni.

  Zomerweek
  In de week van 14 tot en met 18 augustus houdt Parkvilla een volledig verzorgde zomerweek, waarbij je kunt kiezen uit 3 verschillende disciplines: schilderen / gemengde technieken, beeldhouwen en edelsmeden. Je gaat lekker een week aan de slag met elke dag een verzorgde lunch en koffie en thee. Vrijdag sluiten we de week af met een expositie.

  Schilderen / gemengde ­technieken
  5 dagen lekker aan de slag met gemengde technieken. Je gebruikt niet alleen teken- en schildermaterialen, maar ook textiel, foto’s, papier en alles wat je interessant vindt.

  Beeldhouwen
  Deze week ga je werken aan een eigen ontwerp en het maken van een eigen beeld onder begeleiding van een professioneel beeldhouwer.

  Edelsmeden
  Zet je creativiteit om in iets waar je je leven lang plezier van hebt! Dit kan bijvoorbeeld een ­zilveren ring, broche of een mooie hanger zijn. Onder professionele begeleiding van een ervaren edelsmid ontwerp en maak je je eigen sieraad.

  Winnen!
  We geven 2 kaarten weg voor Film & Food ­(‘Hidden Figures’) op 26 mei!

  Wil je kans maken op kaarten?
  Mail dan je adresgegevens naar ­lezersactie@foryoumagazine.nl onder ­vermelding van ‘Film & Food’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply