Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Thin hair? You care!
  Rate this post

  Je hebt dun en/of weinig haar en staart op straat naar die mooie lokken die overal om je heen lijken te verschijnen. Jij wilt ook een mooie bos haar, want ‘als je haar maar goed zit’, toch? ­Dankzij ­hairextensions kun jij zelf kiezen of je met dun en futloos haar of met een dikke bos haar over straat gaat.

  Je eigen lengte voller maken of je haar verlengen: het kan allebei. Extensions zijn er in alle kleuren en structuren, van blond tot zwart en van krul tot steil. Wil jij weten welke extensions voor jou geschikt zijn? ForYou zet een aantal mogelijkheden voor jou op een rij en geeft advies.

  Clip-in hairextensions
  Hairextensions die zeer eenvoudig kunnen worden geplaatst en gemakkelijk te verwijderen zijn, heten ‘clip-in hairextensions’. Die zijn gemakkelijk als jij een leuk feest in de planning hebt, of als je het te ingrijpend vindt om ­extensions te laten plaatsen die je niet gemakkelijk zelf kunt verwijderen. Een ander voordeel van clip-in extensions is dat je er niet uren voor in de kappersstoel hoeft te zitten. Ook kun je iedere keer voor een ander kapsel kiezen. Zorg er wel voor dat jouw extensions van goede kwaliteit zijn.

  Hair-weave
  Een hair-weave wordt met dunne vlechtjes aan jouw eigen haar bevestigd. Weavebanen worden aan deze vlecht vastgenaaid. Het voordeel van deze techniek is dat er geen hitte of lijm aan te pas komt. Ook kan een hair-weave lang blijven zitten: tot wel 9 maanden heb jij prachtige lokken. Deze extensions zitten zeer goed vast aan je eigen haar. Houd er wel rekening mee dat je haar onder de vlecht niet gemakkelijk droog wordt.

  Waxjes
  De meeste mensen kiezen ervoor om extensions te zetten die met wax aan je eigen haar worden bevestigd. Het voordeel van deze extensions is dat ze onzichtbaar zijn en zo’n 3 maanden meegaan. Iedere extension bevat aan het uiteinde een waxje dat bevestigd wordt aan een pluk van je eigen haar. Zo komt er niet op één plaats veel druk te staan. Voor erg dun haar is dit dé ideale oplossing. De kleurloze waxjes worden gelijkmatig over je haar verdeeld, zodat ze zelfs bij erg fragiel haar niet zichtbaar zijn. Kies ook jij voor waxjes? Lees dan vooral onze ‘Tips bij waxjes’!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply