Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Thuis blijven wonen met de juiste ondersteuning
  Rate this post

  Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt welke ondersteuning u wilt, op het moment dat u het wilt en door een CAREGiver die bij u past. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen, in uw eigen vertrouwde thuisomgeving. Uw thuis, de plek waar al uw herinneringen liggen en u zich veilig voelt.

  Welbevinden vergroten
  Wendy van Liere is franchisenemer van Home Instead Thuisservice Breda & Etten-Leur. Zij zorgt ervoor dat meer senioren in Breda & Etten-Leur zo lang als mogelijk thuis kunnen blijven wonen, ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf lijken te gaan. ‘Bij mijn oma heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het was dat zij zo lang mogelijk in haar vertrouwde omgeving kon blijven, haar thuis, daar waar haar herinneringen lagen. Mijn doel is om uw welbevinden te vergroten. Ik vind het daarom belangrijk dat u de regie heeft en bepaalt hoe wij u kunnen ondersteunen. Wij maken het verschil omdat het bij ons gaat om het echte contact. Bij ons staat de relatie tussen u en de CAREGiver centraal. Een betekenisvolle relatie tussen mensen die is gebaseerd op vertrouwen en een veilige thuisomgeving. Dat is waar ik mij voor meer dan 100% voor inzet!’

  Bel of mail ons om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek of kijk op onze website. Wij zijn er graag voor u!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply