Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Thuis werken aan huidverbetering
  Rate this post

  Heb je altijd al die grove huid, fijne lijntjes of poriën willen verminderen? Stoor jij je aan die eindeloze acne en vervelende onrust in je huid? En wil jij thuis jouw huid goed verzorgen? Maak dan nu kennis met de ­bijzondere producten van IMAGE Skincare.

  IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing. De producten van IMAGE Skincare worden door artsen en dermatologen ontwikkeld. IMAGE Skincare is niet zomaar een merk. Dit komt doordat de producten een hoge concentratie aan werkstoffen hebben, waardoor verschillende huidproblemen zoals acne, rosacea en pigmentaties diep in de huid aangepakt worden. Door het gebruiken van IMAGE Skincare geef je jouw huid de specifieke aandacht die het verdient.

  IMAGE Skincare:
  ✔ voor elk huidtype en elke dag
  ✔ gemakkelijk en effectief in gebruik
  ✔ tegen huidveroudering en schadelijke effecten van buitenaf
  ✔ voor ieder probleem een oplossing

  Je huid verzorgen
  Om een mooie en gezonde huid te krijgen, is het belangrijk om je huid dagelijks goed te verzorgen. Het is immers je grootste orgaan. Met de producten van IMAGE Skincare is het eenvoudig om een gezonde huid te behouden en te verbeteren. In tegenstelling tot vele andere producten werkt IMAGE Skincare op cellulair niveau, zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de hydratatie toeneemt. Dit stimuleert de vernieuwing van huidcellen, zodat jouw huid er jonger gaat uitzien.

  Stappenplan
  Delia Skin Clinic is gespecialiseerd in de producten van IMAGE Skitcare. Delia werkt met een stappenplan:
  1. Ten eerste wordt er gekeken naar de behoefte van jouw huid.
  2. Ten tweede kijken we naar de ingrediënten en producten om te bepalen wat wel en niet past bij jouw huid.
  3. Na het bepalen van de bovenstaande stappen maken wij een ‘IMAGE dieet’ voor jouw huid. Ook bepalen we hier welke behandeling je thuis kunt ondergaan. Eventueel is het ook mogelijk om een behandeling bij ons op locatie te krijgen.
  4. Tot slot kijken we elke 3 maanden hoe je huid is ­ontwikkeld en of er aanpassingen in de producten nodig zijn.

  Kleurcodes
  IMAGE Skincare werkt aan de hand van kleurcodes. Bij jouw ‘IMAGE dieet’ willen we ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk kleurcodes worden samengesteld. Hierdoor is je dieet gevarieerd en voedzaam voor je huid. Zo is elk advies volledig persoonlijk samengesteld op de behoefte van de huid op dat moment. Voorbeelden van een paar kleurcodes:
  – Vital C (oranje) lijn met vitamine C, antioxidanten en peptiden
  – Clear Cell (blauwe) lijn met salicylzuur, granactive acne en glycolzuur
  – Iluma (paarse) lijn met lightening agents, plant cell extracten en lightening peptiden

  Het begint met een schone huid
  Het advies van Delia is om standaard 2 reinigingen te gebruiken. De eerste verwijdert het vuil, bacteriën en eventuele make-up, bij de tweede reiniging verwijder je dode huidcellen. Een schone huid neemt veel beter werkstoffen op. Daarom is het belangrijk om een goede reiniging te hebben.

  Met standaard 4 basisproducten bereik je 70% huidverbetering:
  – reinigen
  – exfoliëren
  – voeden
  – beschermen

  Productlijnen van IMAGE Skincare
  – Ageless: preventie voor de verouderde huid
  – The Max: met plantaardige stamcellen die op hoog ­celniveau werken en huidveroudering tegengaan
  – Clear cell: voor acnehuid / vette huid
  – Vital C: biedt bescherming en voeding voor de gevoelige huid
  – Ormedic: puur organisch voor de huid die uit balans is, en ook voor de jonge huid te gebruiken
  – Iluma: een lijn die oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegengaat en de huid laat stralen
  – Daily prevention: een dagelijkse dagcrème met bescherming voor elk huidtype

  Persoonlijk advies
  Voor elk soort huidtype heeft IMAGE Skincare een passend product. Delia Skin Clinic geeft gratis een persoonlijk advies over jouw huid en welke producten bij jou passen. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mailtje met een foto van je huid naar info@deliaskinclinic.nl. De producten zijn te bestellen via shop.deliaskinclinic.nl.

  Gaan voor het beste resultaat
  Delia Skin Clinic wordt gerund door Sylvia en haar dochter Delia. Onze passie is jouw droomhuid te realiseren! Wij zijn ervan overtuigd dat de verbetering van de huid van binnen en van buiten komt. Met ons deskundige team gaan wij voor het beste resultaat. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en behandelingen en doen ons werk daarom ook met ontzettend veel plezier, passie en liefde. Daar waar de meeste specialisten stoppen, gaan wij altijd een stapje verder! Kortom: wil jij een mooie, stralende en egale huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply