Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Thuiskomen bij jezelf
  4/4 - (1 stemmen)

  Als (hoogsensitieve) vrouwen in deze tijd lopen we onszelf nogal eens voorbij en kunnen we de neiging hebben om beter voor de ander te zorgen dan voor onszelf. Tot het niet helemaal of helemaal niet meer gaat. Moe, niet lekker in je vel: je gezondheid stroomt niet.

  Het kan gaan om ‘kleine’, relatief eenvoudige klachten die jou uit je energie halen. En het kan gaan om grotere – meer gecompliceerde en langdurige – problemen: een slepende vermoeidheid, ontstekingsklachten, (onverklaarbare) pijnen, allergieën, tegen een burn-out aan zitten, of eigenlijk al behoorlijk uitgeput zijn. Je voelt dat je niet je potentie leeft, juist niet meer kunt ontspannen, of je zelf misschien onderweg een beetje bent kwijtgeraakt… Klachten waar je zelf geen passend antwoord op hebt, of waar je bij de reguliere zorg niet verder komt.

  Heerlijk aards
  Je bent welkom in mijn praktijk om samen te kijken hoe ik er voor jou kan zijn, wat ik kan bijdragen in jouw persoonlijke proces en hoe ik je weer in verbinding kan brengen met jouw eigen natuurlijke gezonde zelf. Mijn basis ligt in de orthomoleculaire natuurgeneeskunde, met de darmgezondheid als uitgangspunt. Deze therapie heeft mij ooit erg goed geholpen om steviger in mijn lijf (en hoofd) te komen na een jarenlange zoektocht. Orthomoleculaire geneeskunde is, binnen het ‘alternatieve’ circuit, heerlijk aards: het gaat over jezelf voeden met de voor jou juiste voedingsstoffen en het aanvullen van tekorten.

  Oeroude kennis
  Daarnaast loop ik al jaren over een prachtig leerzaam pad vol ontdekkingen en diepe herkenning binnen het sjamanisme en systemisch werk. Deze oeroude en universele kennis heeft mij dichter bij mijn hart en mijn ziel en weer dichter bij mijn eigen natuur gebracht. Daar waar de orthomoleculaire natuurgeneeskunde gaat over het helen van het lichaam, gaan het sjamanisme en systemisch werk hand in hand over het helen van de ziel. Ik ben blij dat ik beide wegen bewandel en dankbaar dat ik deze kan samenbrengen in mijn werk.

  Naast een gedegen vakkundige achtergrond die ik heb, ben ik ervaringsdeskundig op vele vlakken en ben ik hoogsensitief. Het is voor mij belangrijk dat je in vertrouwen bij mij kunt zijn. Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken: voel je vrij om contact op te nemen!

  Nanna Nicole Ros

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply