fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Alle tijd en aandacht voor jou’

  Annemieke de Gans is lingerie-expert en werkt, zoals haar bedrijfsnaam al aangeeft, op afspraak. Wanneer je vervolgens langsgaat in haar bedrijfsruimte aan huis, word je ontvangen met koffie of thee, en kun je in alle rust lingerie uitzoeken en passen. En dat is nodig om lingerie te kunnen kiezen die jou past. 80% van de vrouwen draagt namelijk een verkeerde BH-maat of het verkeerde model BH. Het dragen van de verkeerde maat of het verkeerde model kan zorgen voor ongemak, rugklachten en hangende borsten. Een goed passende BH kan juist weer zorgen voor voordelen met betrekking tot de gezondheid en kan bovendien zorgen voor een mooier figuur en decolleté. Je goed laten adviseren over je BH-maat of over het juiste model BH is dus belangrijk. Want al is een BH nog zo prachtig: als de maat of het model niet juist is, straal je alsnog het verkeerde beeld uit. Annemieke geeft je 1-op-1 aandacht, zodat jij met de juist passende BH de deur uit gaat!

  Collectie
  Annemieke heeft een grote collectie prachtige BH’s, strings en slips, en daarnaast ook sport-BH’s, voedings-BH’s, correctie-ondergoed (shapewear), naadloos ondergoed en basisondergoed. En de maatvoering is breed: voor BH’s gaan omvangsmaten van 65 tot 130 en de cupmaten van AA tot N.
  De merken die Annemieke heeft zijn: Avet, Anita, Conturelle, Felina, Femilet, Lisca, Mammae en Ulla.

  BH-verstelservice
  Je kunt bij Lingerieadviesopafspraak.nl ook terecht voor het verstellen van BH’s of het laten repareren van kapotte BH’s, ook als je die niet gekocht hebt bij Lingerie­adviesopafspraak.nl. Annemieke heeft jarenlange ervaring hierin, en maakt jouw lingerie weer passend of in orde.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply