Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Weinig tijd en toch sporten?
  4/4 - (2 stemmen)

  Sporten en bewegen zijn superbelangrijk. Dat weten we allemaal. Maar waar haal je de tijd, én de zin, vandaan om drie keer in de week in de sportschool te staan zwoegen om je beoogde doelstellingen te realiseren? Je ziet het plaatje helemaal voor je, maar hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar?

  Heel simpel: dat kun je bereiken door EMS-trainingen te volgen. EMS is de nieuwste technologie op het gebied van sporten en afslanken. De letters staan voor ‘Elektro Musculaire Stimulatie’, oftewel elektrische spierstimulatie. Hierbij worden vrijwel alle spiergroepen tegelijkertijd ­geactiveerd. Een sessie van 20 minuten staat qua effectiviteit gelijk aan 3 uur krachttraining in de sportschool. Je verbrandt tussen de 1000 en 1500 calorieën per sessie. Het is dan ook een energieke en krachtige full body workout met direct waarneembare resultaten! Doordat je altijd persoonlijke begeleiding krijgt, heb je een goede stok achter de deur. En omdat het je per keer maar een halfuur kost, is het heel goed te doen wanneer je niet zoveel tijd hebt.

  Hoe werkt het?
  Tijdens de training draag je een speciaal setje onderkleding die je kunt huren of zelf hebt aangeschaft. Dit is gemaakt van een dunne en speciale stof die de prikkels goed geleidt. Daaroverheen krijg je een vest aan en worden er elektroden op je billen, benen en armen geplaatst. Aan de hand van de tests die je hebt gedaan, is voor jou een trainingsschema op maat gemaakt, zodat je helemaal op je eigen niveau traint. Dat maakt het ook geschikt voor iedereen. EMS zendt elektrische signaaltjes naar je spieren en zenuwen om ze te trainen. Het hele lichaam, acht spiergroepen, worden tegelijkertijd getraind. Zo’n prikkel is nooit pijnlijk en de stroompjes zijn absoluut ongevaarlijk. Die prikkels leveren weerstand terwijl je je grondoefeningen doet en dat kun je een beetje vergelijken met het gevoel wanneer je probeert te lopen in een golfslagbad. Dan zijn je bewegingen, vanwege de weerstand, ook trager en moet je er meer moeite voor doen. Je kunt er ook voor kiezen om spiergroepen uit te zetten of juist extra te trainen. Op die manier kun je de trainingen nog persoonlijker maken.
  Naar verhouding is EMS-training voordeliger dan trainen met een personal trainer in de sportschool!

  Voedingsadvies
  Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar voeding is minstens zo belangrijk. Daarom krijg je van Personal Trainer Jose Diaz Leon van Beverly Hills Training ook voedingsadvies. Bovendien biedt Jose uithoudings- en conditietrainingen met bijvoorbeeld de loopband, crosstrainer en fiets.

  Wil jij ook onder professionele begeleiding afslanken, je lichaam versterken en/of werken aan jouw conditie? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Soraya op januari 31, 2017, 1:52 pm

  Zelf heel goede ervaringen met de EMS training bij Beverly Hills Training.
  Ik voel mij zo veel sterker! Krijg er energie van maar het aller belangrijkste is toch dat mijn rugpijn stukken minder is geworden.

  Zeker een aanrader hier in Groningen! Heb zelfs een filmpje van mijn Work-out laten posten:

  https://www.instagram.com/beverlyhillstraining/

  Beantwoorden →