Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tijd voor een gouwe ouwe
  Rate this post

  Weet je nog, die goede oude tijd? Na het dansen onder de discolichten en úren hangen aan de bar had je flinke trek gekregen. Maar wat graag maakte jij samen met je stapkameraden op de tocht van de kroeg naar huis nog even pitstop bij de plaatselijke snackbar, om daar je tanden te zetten in het áltijd goede broodje bal. Ja, jij verlangt nog best vaak naar toen. Al moet je toegeven: eigenlijk vooral naar de bijbehorende midnight snack. Die harde krukjes en dat felle TL-licht in de snackbar mis je namelijk niet zo. Net zoals het wakker blijven tot vier uur ’s nachts.

  Kan voor je geregeld worden. Loop eens met je oude stapmaatjes binnen bij Carla’s Lunch&Diner en ga voor het broodje ForYou. Heerlijk achterover gezakt in het zachte stoelkussen wacht je tot de ober jullie kant op komt gelopen en je iets heerlijks voorschotelt. Alleen al de geur die van je bordje afkomt, doet je beseffen: dit is een gouwe ouwe. En ja hoor. Stevig gedraaide ballen van half-om-half gehakt, op smaak gebracht met een fijn gesnipperd uitje en een heerlijke specerijenmix. Deze tref je niet aan op zo’n klef wit zacht bolletje, maar op een echte dikke verse plak brood. Voor de vitaminen en frisheid nog een topping van tomaat. Om het hélemaal af te maken, giet de kok er vlak voor het serveren nog een schepje huisgemaakte jus overheen. Hmm…

  Op de achtergrond klinkt geen dikke housebeat of schlager, maar een aangenaam muziekje en het gezellige geroezemoes van de andere eters. Oh, en als je goed luistert, hoor je misschien ook wel het gekrauw van huispapegaai Meneer Jansen. (Fun fact: eigenlijk is het een vrouwtje). Dus voor die gouwe oude uitgaansklassieker hoef je echt geen avondje door te zakken. Het is áltijd tijd voor een Broodje Bal. Bonus: de volgende dag heb je geen kater. Tenminste, als je ervoor kiest om er een lekker versgeperst sapje bij te nemen natuurlijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply