Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tijd om je huid aan te pakken
  Rate this post

  Een huidprobleem, klein of groot: wat zou je graag willen doen verminderen of waar wil je gewoon vanaf? Het najaar, met het vallen van de bladeren, is bij uitstek de tijd om te beginnen met de opbouw van je huid. In het voorjaar kun je dan optimaal genieten van je vernieuwde huid!

  Onze huid, het grootste en het meest zichtbare orgaan van ons lichaam, gaat ook mee in het verouderingsproces. De huidlaag wordt dunner en droger, rimpels en plooien verschijnen en verwijde vaatjes schijnen door. Tegelijkertijd produceert de huid met het ouder worden een verdikte hoornlaag. Deze verdikte laag hoorncellen verbergt de teint en huidglans en laa de huid dof en vlekkerig overkomen. Daarnaast bevorderen UV-licht en hormonale invloeden de vorming van storende bruine vlekken.
  Spontaan ontstaan ineens kleine, zachte, huidkleurige huidgezwelletjes, al of niet op een steeltje (fibroompjes), vooral in de nek-, rug- en halsregio. Maar ook irriterende donkere of huidkleurige ouderdomswratjes kunnen uit het niets lijken te ontstaan. Deze wratjes en huidgezwelletjes kunnen we in een mum van tijd weghalen. En als huidtherapeuten kijken we ook diep in de huid om te kijken wat de oorzaak is van het huidprobleem en stemmen we de behandeling af op de conditie van jouw huid.

  Peelings en laser
  Met onze peelings kunnen we jouw huid op een veilige manier een jeugdig en stralend uiterlijk geven, en met onze lasers hebben we de mogelijkheid om diverse huidproblemen te doen verminderen ofwel te doen verdwijnen. Het is maar wat jij wil! Ook al is elke huid anders: na één behandeling is al een duidelijk resultaat te zien. Zowel de oudere als de jongere huid, al of niet met een huidprobleem, kunnen we met onze laser en peeling behandelingen. We kunnen een aantrekkelijk huidbeeld creëren en daarmee jouw huid een jonger en aantrekkelijker aspect geven. Het doel is een egale, gladde, frisse en stevige huid zo lang mogelijk te behouden.
  Combinatiebehandelingen van peeling met lasers laten een duidelijke verbetering van de huidconditie zien. De peeling brengt de eigen teint weer terug en de laser verbetert de structuur en maakt de huid voller.
  Om de huid langdurig in conditie te houden, raden we aan om regelmatig een huidverbeteringsbehandeling bij ons te ondergaan, want dan kunnen we de tijd een stuk langzamer laten verlopen! En als de rimpels nog niet zo diep zijn, kunnen we een sneller resultaat leveren dat ook langer aanhoudt. Huidvriendelijke behandelingen zijn bij De Huidpraktijk Heerenveen uniek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply