Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Tijd om nieuwe dingen te proberen

    Een heel gelukkig en gezond 2017 gewenst! Dit wordt een fantastisch jaar, want volgens de numerologie is 2017 een ‘1-jaar’ (2+0+1+7=10=1) en dat staat voor een nieuw begin. De nieuwe cyclus van negen jaar begint nu. Dus jij hebt dit jaar de kans om ervan te maken wat jij wilt. Ga ervoor! Heb jij altijd heel iets anders willen doen dan dat je nu doet? Of misschien wil je wel minder stress of meer tijd voor jezelf?

    Ik ben gespecialiseerd in stress- en burn-outklachten. Een behandeling kan uit de volgende onderdelen bestaan: door middel van stresscounselingsessies (al wandelend) spoor ik de geestelijke oorzaken op en elimineer deze tijdens de therapeutische gesprekken.
    Met ontspannende massages haal ik de spanning uit het lichaam en met orthomoleculaire therapie (aanpassing voeding, vitaminen en mineralen, herstellen zuur-base-evenwicht, regulatie van de stress-as, eventueel darmscreening en Bravermantest) wordt de binnenkant van het lichaam aangepakt. Zowel op mentaal niveau als op lichamelijke niveau wordt er gewerkt en daardoor ben je sneller weer terug in het arbeidsproces. Daarnaast krijg je veel tips over de manier waarop je stress kunt reduceren en voorkomen. Elk onderdeel kan ook afzonderlijk gedaan worden. Je merkt dat je je steeds beter gaat voelen, je krijgt nieuwe inzichten en met nieuwe ideeën laat je een frisse wind waaien in lopende projecten of kun je oude problemen oplossen. Laat je leiden door je moed en je ideeën. Laat het verleden los en laat nieuwe dingen of avonturen beginnen. Waar je ook aan begint: het zal het begin zijn van iets wat de komende negen jaar bij je blijft!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply