Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tijd voor ME-TIME!
  Rate this post

  Het is winter. Donkere maanden waarin je soms best even wat lichtpuntjes zou kunnen gebruiken. Zeker wanneer je overvolle agenda ook nog eens weinig plezier belooft. Want werk, deadlines en afspraken volgen elkaar in rap tempo op. Zo langzamerhand zou je best een uitstapje kunnen gebruiken.

  In het natte en koude seizoen wordt er niet alleen veel van je mentale en fysieke weerstand, maar ook het nodige van je huid gevraagd. De steeds veranderende omstandigheden hebben veel invloed op je huid. Het ene moment bijt een snijdende wind in je gezicht of handen en het volgende moment ben je weer binnen in een droge verwarmingslucht. Het gevolg? Een drogere, ruwe en gevoelige huid. Tijd voor me-time, kun je wel stellen!

  Tijd en aandacht voor jezelf
  Wanneer je wat tijd en aandacht voor jezelf inplant, is dat op vele fronten prettig. Misschien heb je geen tijd om op te laden tijdens een echte vakantie, maar kun je wel een gaatje in je agenda vinden om je lichaam een mini wellnessvakantie te gunnen. Het biedt je even wat tijd om zelf in het middelpunt te kunnen staan. Even onverdeelde aandacht krijgen zonder afleiding, zodat je heerlijk kunt ontspannen en er weer even tegenaan kunt. Maar ook voor je huid is het goed weer eens een flinke oppepper te krijgen.

  Tijd voor Me-time!
  Als jij en je huid toe zijn aan een heerlijk verwenmoment, dan ben je bij Beauty Masters treatment store op de juiste plek. Daar wordt het zogenaamde ‘ME-TIME arrangement’ aangeboden om jou tot in de puntjes te verzorgen. Het arrangement bestaat uit drie delen waarin je letterlijk van top tot teen in de watten wordt gelegd. Zo begint het met een Masters treatment, vervolgens een Spa pedicure en tot slot een prachtige manicure.

  Lekker opgefrist
  De Masters treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling die volledig wordt afgestemd op de behoefte van jouw huid. Is je huid dus wat droger en ruwer, dan kan de specialist de huid diep verzorgen en hydrateren zodat je huid weer een stuk frisser aanvoelt. In de treatment worden ook de nek, hals en decolleté behandeld en krijg je een gezichtsmassage zodat je je heerlijk kunt ontspannen. De wenkbrauwen worden perfect in model gebracht, en zo voel je je niet alleen opgefrist, maar zie je er ook zo uit!

  Vergeet je handen en voeten niet
  Je handen en voeten moeten natuurlijk ook niet worden vergeten. Je handen zijn in de winter vaak droger, en je voeten zitten continu verstopt in dikke sokken en schoenen. Bij de Spa pedicure worden je voeten heerlijk verzorgd, doordat ze eerst kunnen soaken in het voetbad. Zowel bij de pedicure als bij de manicure krijg je nog een lekkere massage, en komt er een mooi kleurtje op je nagels. Hierbij kun je kiezen voor een basic manicure of voor een Gelcolormanicure. Zo stap je heerlijk opgeladen en verzorgd de deur weer uit, en dát zie je!

  Beauty tip!
  Ben jij nieuwsgierig naar hoe een beauty behandeling precies in zijn werk gaat? Heb je altijd al eens in de watten gelegd willen worden, maar weet je niet wat je van een behandeling kan verwachten? In dat geval biedt Beauty Masters treatment store een kennismakings-arrangement aan. Dit is een heerlijk arrangement waarbij een aantal behandelingen worden gecombineerd, maar is korter dan het volledige ME-TIME arrangement.

  Beauty Masters treatment store
  Beauty Masters treatment store in Eindhoven is een nagestudio en schoonheidssalon waar je terecht kunt voor al je wensen omtrent verzorging. Nagelverzorging, make-up, gezichts- en schoonheidsbehandelingen, wimperextensions, massages en workshops behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wanneer je naar binnen stapt, proef je meteen de gezellige en ontspannen sfeer. De vriendelijke specialisten denken graag met je mee, en verzorgen je graag tot in de puntjes. Daarom hoort een vers kopje koffie, thee of een glaasje prosecco met iets lekkers alvast voor je klaar!

  Wist je dat…
  …bij het arrangement ‘Face Mapping’ is inbegrepen?
  …middels Face Mapping een grondige huidanalyse wordt gemaakt om de huidconditie in kaart te brengen?
  …de specialist je op basis van het resultaat kan adviseren over de juiste verzorging?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply