Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tijden veranderen, ons lichaam ook
  Rate this post

  Hopelijk kunnen we dit jaar eindelijk weer normaal met vakantie. Voor velen is het al weer een hele tijd geleden dat ze voor het laatst de zon, de zee en het strand hebben opgezocht… Hoe doe je dat ook alweer? Wat neem je mee? Je bikini natuurlijk… Maar waar is die eigenlijk? Als je hem dan na een kwartier zoeken toch gevonden hebt, schrik je je wezenloos.

  Binnen een korte tijd kan je lichaam enorm veranderen. Door het vele thuis zitten kan het zo zijn dat er een paar kilootjes bij zijn gekomen. Niks mis mee natuurlijk, maar die bikini van twee jaar terug gaat je niet langer blij maken. Het kan ook zo zijn dat je juist extra aan het sporten bent geslagen, waardoor je nu merkt dat je zwempak niet meer goed aansluit.

  Nieuw begin
  We moeten niet van onszelf verwachten dat we altijd maar dezelfde kleding blijven passen. Tijden veranderen en ons lichaam verandert met ons mee. Dat is normaal en je moet jezelf daarom niet in te krappe of te ruime kleding wurmen omdat het ‘ooit paste’. De beste maat is altijd de maat die je goed past. Gezond leven is uiteraard belangrijk als je goed voor jezelf wilt zorgen, maar passende kleding hebben is dat ook. Vraag eventueel een expert eens om advies over welk type badkleding er bij jouw figuur past. Hier kun je elke zomer weer baat bij hebben.

  Wist je dat…
  … een goede houding al veel kan doen voor je uiterlijk? Vaak denken we dat we voor de zomer op dieet moeten om er goed uit te zien, maar dat is helemaal niet waar! Probeer gewoon al eens rechtop te gaan staan of zitten. Hierdoor komt je lichaam veel mooier uit en lijk je automatisch zelfverzekerder. En dat kan allemaal binnen een seconde!

  De Magneet Lingerie
  Bij De Magneet Lingerie ben je op de juiste plek voor lingerie, nachtkleding, beenmode en badmode. Wist je dat veel vrouwen de verkeerde bh-maat dragen? Je figuur én je kleding komen beter tot hun recht wanneer je de juiste lingerie draagt. Laat je adviseren door de lingeriespecialisten van De Magneet!
  De winkel is ook gespecialiseerd in borstprotheses en protheselingerie. Het assortiment daarin is groot, en bestaat uit merken als Anita, Amoena, ABC (Basko) en Silima. De gediplomeerde mammacarespecialisten van De Magneet kunnen jou voorzien van een professioneel en deskundig advies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply