Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tijdens zwangerschap en bevalling
  Rate this post

  De periode van zwangerschap en geboorte van je kind kan heerlijk zijn, maar ook indrukwekkend.
  In ieder geval komt er veel op jou en je partner af. Wellicht heb je vragen over je gezondheid, wat er nu wel en niet mag, hoe je je het beste voorbereidt en wat je allemaal moet regelen.

  Hoe vind je je weg in al het nieuwe wat op je afkomt?
  Je moet letten op wat je eet en drinkt, zorgen dat je voldoende nachtrust krijgt én voldoende bewegen. En al die kwaaltjes en klachten waar je last van krijgt? Hoort dat er allemaal bij of doe je er toch goed aan om daarmee naar de dokter te gaan? Moet je je ongeboren kindje al bij de kinderopvang aanmelden, wat moet je eigenlijk allemaal aanschaffen voor je kleintje en hoe bereid je je op de bevalling voor? Is zwangerschapsgym zinvol om te volgen en hoe gaat het eraan toe wanneer je eenmaal bevallen bent.
  Kies je voor flesvoeding of voor borstvoeding en bij wie kun je met je vragen terecht?

  Zorg- en dienstverlening
  Dan is het fijn wanneer je bij één betrouwbare instantie terechtkunt die je weet waar je je voor al die verschillende dingen waar je van deze bijzondere tijd in je leven tegen aanloopt. Vitras is dé deskundige en betrouwbare partner
  in het netwerk van zorg- en dienstverlening in de
  provincie Utrecht.

  Rondom zwangerschap en bevalling
  Je kunt bij Vitras terecht voor verschillende zaken rondom zwangerschap en bevalling. Zo kun je er zwangerschapsgym volgen. Of je nu zwanger bent van je eerste kindje of al meerdere kinderen hebt, met de cursus ‘Met vertrouwen bevallen’ kun je je bevalling met vertrouwen tegemoet zien. Ook voor je kraampakket en hulpmiddelen kun je je tot Vitras wenden. Het is belangrijk dat je op tijd een kraampakket in huis hebt. Dit pakket bevat speciale (verband)middelen die je vier tot zes weken vóór de geplande bevalling in huis moet hebben. Voor een kraampakket en andere handige hulpmiddelen bij zwangerschap kun je terecht bij een Vitras | Medipoint thuiszorgwinkel in de buurt.
  Hier krijg je korting op je aankopen wanneer je Vitras abonnee bent. Verder organiseert Vitras cursussen en groepen voor jong en oud en biedt het aanvullende dienstverlening op het gebied van zorg en welzijn. Het aanbod en de voordelen van de servicepas zijn online te vinden, of je kunt Vitras telefonisch bereiken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply