Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Time to relax!
  Rate this post

  Jouw grootste goed is de gezondheid van lichaam en geest. Als je last hebt van spanning en stress, ontstaan lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en een verminderde concentratie.

  Een stoelmassage is een goede manier om het lichaam weer in balans te brengen. Het is een drukpuntmassage die wordt gegeven op een speciale stoel. De kleding kan gewoon aan blijven. Stoelmassage helpt tegen stress en heeft een positief effect op het immuunsysteem. Het bevordert zowel de psychische als lichamelijke gezondheid.
  Ester Blom van Blom Body and Mind Balance heeft als motto: ‘The time to relax is when you don’t have time for it!’ En daar heeft ze een goed punt. Als je geen tijd hebt om te relaxen, heb je het dus té druk. Als je het te druk hebt, juist dán heb je ontspanning nodig. Een stoelmassage duurt slechts 15 minuten. Je komt helemaal tot rust en je lichaam krijgt een heerlijke opkikker. Ester vindt het belangrijk dat de zorg die zij jou biedt laagdrempelig is. Irene (43) uit Zwijndrecht: ‘Dit weekend een heerlijke stoelmassage gehad van Ester in een prettige, rustgevende ruimte. Na afloop voelde ik me lekker ontspannen. Het is heerlijk om even tijd voor jezelf te nemen. Dit zou iedereen zichzelf moeten gunnen. Een echte aanrader! Ik kijk alweer uit naar de volgende afspraak.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply