Rate this post
 • Timeless Hairfashion viert vijfjarig bestaan
  Rate this post

  Wat vijf jaar geleden begon als een droom, is inmiddels uitgegroeid tot een kapsalon die niet meer weg te denken is uit Hoogezand-Sappemeer: kapsalon Timeless Hairfashion. Al sinds de start werken Marijke Noordman en haar team met hetzelfde doel: kapsels creëren die bij de klant passen. In mei bestaat kapsalon Timeless Hairfashion vijf jaar, en dat wordt in de hele maand mei gevierd met feestelijke aanbiedingen.

  De droom van een eigen kapsalon was eigenlijk een heel logische. Al van jongs af aan was het duidelijk dat Marijke Noordman kapster wilde worden. Na een flink aantal jaren ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde kapsalons, zoals Henk Dijkhuis in Hoogezand en Koppie Koppie in Roden bij Leo en Tineke (waar zij zich het vak heeft eigengemaakt), en na nog een tiental jaren voor Derks te hebben gewerkt, vond Marijke het in 2010 tijd voor een eigen kapsalon aan de Hoofdstraat 22 in Hoogezand-Sappemeer.

  Een ‘te gek’ gevoel
  Kapsalon Timeless Hairfashion is een gezellige en trendy kapsalon waar de klanten zich mede door de persoonlijke aandacht thuisvoelen. Marijke heeft haar kapsalon inmiddels versterkt met Nienke en Nienke, Loes, Nicole, Diana, Michele en Rianne. Samen vormen ze een team van ervaren en creatieve kapsters die enthousiast met hun vak bezig zijn. Zij laten zich niet leiden door trends alleen, maar vooral door de klant zelf. Een kapsel moet immers passen bij wie je bent. Bij de kapper moet je een prettig gevoel hebben en een heerlijke ervaring opdoen. En alleen dan stapt een klant vol zelfvertrouwen de kapsalon uit. Voor de kapsters is dit een ‘te gek’ gevoel.

  Wat maakt de salon zo uniek?
  Het unieke komt bij kapsalon Timeless Hairfashion pas goed tot uiting door de persoonlijke aandacht die je er ervaart, de deskundigheid en kwaliteit van de kapsters, de betaalbare prijs voor een behandeling, het advies rond het kapsel, haarverzorging, visagie en wat het beste bij jou persoonlijk past, en natuurlijk de gezellige sfeer en het warme onthaal.

  Het team
  De professionals vormen het kloppende hart van kapsalon Timeless Hairfashion. Of het nu de kapsters zijn, de hairstylist, de kleurspecialist of de visagiste: stuk voor stuk behoren ze tot de top in hun vakgebied. De medewerksters zijn meer dan kapper of visagist. Talent, passie, plezier, ervaring en inspiratie, dat zijn hier de kernwoorden. Maak kennis met de professionals van Timeless Hairfashion!

  Producten
  Met de kwaliteit van de producten zit het wel goed, want er wordt uitsluitend gewerkt met de speciale lijnen Youcare, Therapy, Freak van het gerenomeerde Artistique.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply