Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tips om je voor te bereiden op je date
  Rate this post

  Steeds meer mensen maken gebruik van online datingsites om leuke single mannen en vrouwen te vinden, waarmee zij de rest van hun leven willen delen. Nadat je iemand in eerste instantie beter hebt leren kennen via de datingsite zelf, kun je na verloop van tijd een eerste date buiten de datingsite om organiseren. Ga bijvoorbeeld samen naar de bioscoop, plan een etentje met z’n tweeën, enzovoorts. Je weet van tevoren vaak niet hoe een date zal verlopen. Blijft het bij een bioscoopbezoek en een etentje, of gaat je date met je mee naar huis? Juist door die onzekerheid is een goede voorbereiding essentieel!

  Zorg voor opgeruimde woning
  Om te voorkomen dat je date meteen afknapt op de chaos in huis, is het belangrijk om je woning kort voor de date op te ruimen. Zorg dat de vloer schoon is, leg geen stapeltjes met kranten of tijdschriften op tafel, zet alvast romantische kaarsjes klaar, enzovoorts. Dit geeft je date een goede eerste indruk van je woning, wat de kans op een vervolgdate natuurlijk groter zal maken. Daarbij is het niet onverstandig om ook alvast het toilet, de douche en de wastafel schoon te maken. Er is immers niet viezer dan andermans haren in de douche aantreffen.

  Een romantische setting creëren
  Een date zal niet voor niets met je meegaan. Vaak blijft hij of zij nog een drankje bij je drinken, of zelfs bij je slapen. Zorg dat je op zo’n situatie voorbereid bent door vooraf een romantische setting te creëren. Naast de kaarsjes die je in je woning klaar kunt zetten kun je bijvoorbeeld alvast een leuke film uitzoeken! Ook niet onbelangrijk is het bestellen van voorbehoedsmiddelen. Bestel hier ruim van tevoren je condooms, mocht de date uitlopen in een vrijpartij.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply