Rate this post
 • Tips om je sexy te voelen in een Australian trainingspak
  Rate this post

  Je kent het wel, je hebt een lange dag gehad en wilt niets anders doen dan lekker languit liggen op de bank. Maar voordat je neerploft op de bank wil je natuurlijk wel iets aantrekken wat comfy is. Vaak kies je dan iets wat lekker losjes zit, zoals een trainingspak dat op het moment toevallig binnen handbereik ligt.

  Maar juist doordat er vaak een associatie wordt gemaakt tussen een trainingspak en chillen op de bank, wordt een trainingspak vaak gezien als iets slonzigs. Maar niets is minder waar, want een trainingspak kan ook flatteus zijn. Het kan juist iets zijn waar jij je geweldig in voelt! Daarom volgen hieronder een aantal tips die ervoor zorgen dat jij je voortaan uitermate sexy voelt in je trainingspak:

  1. Kies een mooi kleurtje uit!
  Het eerste wat opvalt als je een trainingspak ziet, is vaak de kleur. Daarom is het belangrijk om bij het zoeken naar een trainingspak, op zoek te gaan naar de kleur waar jij je het fijnst in voelt! Gabberwear biedt daarom verschillende trainingspakken met veel variatie in kleuren en maten. De Australian trainingspakken zijn beschikbaar in effen kleuren, dubbele kleuren en zelfs diverse prints uit de jaren 90. Genoeg om uit te kiezen dus.

  2. Beschouw je trainingspak niet enkel als loungewear
  Een veelgemaakte fout is dat men trainingspakken bestempelt als iets wat alleen binnenshuis kan worden gedragen. Maar dit hoeft helemaal niet! Juist door jouw trainingspak ook buiten te dragen, maak je het eigen. De Australian trainingspakken bieden zoveel variatie dat er genoeg keuze is voor elke gelegenheid! Ga je bijvoorbeeld binnenkort naar een techno- of hardstyle festival? Dan zijn de kleurrijke trainingspakken jou op het lijf geschreven!

  3. Luister naar je gevoel
  Vaak spelen meningen van anderen een belangrijke rol in het wel of niet dragen van een outfit. Maar ondanks het lastig kan zijn, is het goed om je hier niet aan vast te houden. Denk aan wat jij leuk vindt om te dragen en waar jij je comfortabel in voelt. Zo voel jij je sexy in je trainingspak, zowel binnen als buiten de deur!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply