Rate this post
 • Tips om schoonmaken net wat leuker te maken!
  Rate this post

  Je kent het wel: die dagen dat je echt geen zin hebt om schoon te maken. Toch moet het gebeuren, want er ligt al een hele stapel wasgoed op je te wachten en het stof begint zich steeds verder op te hopen in de woonkamer. Je kan natuurlijk alles vluchtig gaan schoonmaken, maar ook daar heb je weinig aan. Dan kun je na twee dagen weer aan de slag. Als jij je hierin herkent, dan hebben wij de oplossing voor jou. Met onze tips zorg je ervoor dat het schoonmaken supersnel verloopt en dat je woning er ook nog eens spik en span uitziet!

  Een snel en hygiënisch huis met desinfectie spray
  Als je eenmaal een fles met desinfectie spray in huis hebt staan, dan kun je niet meer zonder. Deze reiniger doodt 99% van de bacteriën en zorgt zo in een handomdraai voor een hygiënische woning! Als je de keukentafel of het aanrecht afdoet met een nat doekje blijven er nog veel bacteriën over. Door na het eten wat desinfectie spray op de tafel te sproeien zorg je voor een hygiënische keuken zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Als je standaard na ieder gerecht de tafel af doet met de desinfectie spray zul je merken dat het al snel een routine zal worden.

  Wat deze spray zo ontzettend handig maakt, is dat het voor vrijwel ieder oppervlak te gebruiken is. Je kunt zo vliegensvlug deurklinken, kranen en speelgoed schoonmaken. Je hoeft de reiniger niet eens af te doen met een doekje: het spul zal vanzelf intrekken. Bovendien is de desinfectie spray biologisch afbreekbaar en zitten er dus geen gevaarlijke chemicaliën in de spray verwerkt.

  Zo maak jij in sneltreinvaart je hele huis schoon
  Om de schoonmaakbeurt sneller te laten verlopen is het beter om niet kamer voor kamer te werken. Je werkt namelijk veel sneller dan je dezelfde taak meteen in iedere ruimte uitvoert. Ga je bijvoorbeeld de woonkamer stofzuigen, doe dan ook direct de andere kamers. Door de taak in één keer uit te voeren zal het je veel tijd besparen. Andere loop je het risico dat de ene schoongemaakte kamer alweer vuil is tegen de tijd dat je klaar bent met de andere kamer.

  Het klinkt misschien een beetje saai, maar als je echt snel klaar wil zijn met de schoonmaak kun je het beste een planning maken. Als je een precies stappenplan hebt hoe je te werk gaat, zul je merken dat je veel sneller klaar bent. Bovendien kun je zo beter inschatten waar je tijd voor hebt. Zo voorkom je dat je aan het eind van de week niet bent toegekomen aan stofzuigen of de was.

  In no-time al het wasgoed wegwerken
  Als je de hele week achterloopt met de was, dan hebben wij de perfecte tip voor jou! Ga na of je een aantal stappen bij het wassen kan overslaan. Het is bijvoorbeeld niet nodig om alle was te gaan strijken. In plaats van te strijken kun je bijvoorbeeld shirts in de badkamer hangen. Tijdens het douchen zorgt de stoom dat de kreukels uit je kleding komen. Heel handig en bespaart veel tijd!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply