fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Tiptop de zomer in!

  Het is officieel zomer: de tijd van lange en warme dagen. Maar ook van mooie jurkjes en je nieuwe bikini. Omdat jij je ook tijdens je vakantie zelfverzekerd wilt voelen, eet je gezond en beweeg je genoeg. Toch lijkt het alsof je die laatste, hardnekkige rolletjes er maar niet afgetraind krijgt…

  Je hebt al zoveel geprobeerd en begint het gevoel te krijgen dat je maar moet leren leven met die lovehandles en de sinaasappelhuid op je bovenbenen. Wanneer jij een kritische blik in de spiegel werpt, moet je constateren dat jouw lijf nog helemaal niet ‘zomerproof’ is. Help, wat nu?

  IJskoude therapie
  Cryolipolyse is een nieuwe manier om lokaal vet aan te pakken bij probleemgebieden zoals je buik, armen, billen, benen, taille en rug. Cryolipolyse is vet verliezen door het te bevriezen, en kan een oplossing zijn voor het verliezen van plaatselijk vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Ideaal voor het buikje dat maar niet weg wil of lovehandles die hardnekkig op hun plek blijven zitten!

  Hoe werkt het?
  Wanneer de vetcellen in de behandeling worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces, en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. Dit kun je zien aan een zichtbare vermindering in vetophoping. De verwijderde vetcellen komen nooit meer terug. Elinabeautyclinic werkt voor cryolipolyse met een geavanceerd apparaat van Clatuu. De 2 handstukken ervan werken met vacuüm, waardoor de huid en het vet in de behandelkoppen gezogen worden gedurende drie kwartier. Het behandelde gebied wordt vervolgens flink afgekoeld. Omdat je vetcellen niet tegen deze kou kunnen, is het effect dat ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. In totaal kun je namelijk wel één tot twee kledingmaten slanker worden en mooiere lichaamscontouren krijgen. In totaal verlies je wel tot 3 centimeter vet. Tijdens de behandeling kun je lekker ontspannen wat lezen of naar muziek luisteren.

  De voordelen van cryolipolyse

  – Een veilige én pijnloze methode
  – Geen verdoving of injecties
  – Al je probleemzones kunnen worden aangepakt
  – Je lichaam wordt slanker, zónder te verslappen
  – Je verliest aanzienlijk centimeters, al na één behandeling
  – Er is geen hersteltijd nodig: na de behandeling kan je verdergaan met je dagelijkse bezigheden
  – Definitief van je vetcellen af

  Elinabeautyclinic
  Bij Elinabeautyclinic kun je naast cryolipolyse en laserontharen terecht voor wimperextensions, diverse gerichtbehandelingen, harsen, tanden bleken en permanente make-up. Maar ook een ontspannende massage of het verzorgen van je voeten behoort tot de mogelijkheden. Met de behandelingen van Elinabeautyclinic kun jij onbezorgd van de zomer genieten! De salon is lid van de ANBOS.

  Dat scheelt meer dan een haartje!
  Jouw hoofdhaar koester je. Op andere delen van je lichaam zou je de haargroei liever kwijt dan rijk zijn. Je bent klaar met het drama dat ontharen heet. Kan dat nu echt niet anders? Ja, dat kan anders! Jij hoeft echt niet de rest van je leven tijd en geld te besteden aan ontharen, scheerspullen, waxen, epileren of welke andere methode dan ook. Als je permanent wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing. Op een pijnloze en verantwoorde manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn. Laserontharing wordt niet in de zonnige zomermaanden uitgevoerd, omdat de huid dan te gevoelig voor zonlicht is. Het is daarom aan te raden om in de herfst te starten met jouw laserbehandelingen. Zo ben je in de aankomende lente helemaal haarvrij!

  Aantal behandelingen
  Elinabeautyclinic maakt gebruik van de Lightsheer Duet diodelaser. Hiermee heb je gegarandeerd 100% resultaat, wat inhoudt dat alle gelaserde haartjes permanent wegblijven. Hoe lang een behandeling duurt en hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de groeifase en de dikte van de haren. Voorafgaand aan de behandeling krijg je een intake waarin jouw wensen worden besproken. De huidtherapeut maakt dan samen met jou een behandelplan, zodat je weet wat je kunt verwachten. De laserbehandeling is pijnloos en tijdens de behandeling lig je comfortabel in een behandelstoel.

  De voordelen van permanente laserontharing:
  – voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  – nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  – geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
  – een gladde en egalere huid
  – besparing van tijd en geld op scheerproducten

  Laserontharing in het gelaat wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply