Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tob je met je gezondheid?
  Rate this post

  De voet weerspiegelt het gehele menselijk lichaam. De reflexzones liggen in de voet en corresponderen met de organen en weefsels in het lichaam. Via massage van de reflex­zones en druk op de reflexpunten wordt het lichaam geactiveerd om blokkades elders in het lichaam op te heffen.

  Voetreflexologie creëert ontspanning, zorgt voor een verbeterde energiedoorstroming, een bevordering van de afvoer van afvalstoffen en een verbeterde doorbloeding, en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  Esther van der Landen van Walk of Life: ‘Ik had een keer een mevrouw van 94 jaar voor een behandeling. De vrouw had aan haar kleindochter verteld, dat ze niet zo gelooft in voetreflexologie, maar ze wilde het toch proberen.

  Ze heeft meerdere klachten: ze is onrustig en angstig, heeft pijnlijke knieën en haar ogen worden steeds slechter. Ik begin de behandeling en merk na zo’n 10 minuten dat mevrouw in slaap is gevallen en behandel rustig verder. Ik maak haar rustig wakker als de behandeling voorbij is. Mevrouw is inmiddels overtuigd van de voordelen van de voetreflexbehandelingen. Ze zei tegen me: ‘Ach kind, ik word zó rustig van je behandeling; we gaan gewoon nog een paar keer door.’
  Er zijn veel soorten klachten die behandeld kunnen worden met voetreflexologie, zoals hoofdpijn / migraine, rug- en nekklachten en spier-/ gewrichtsklachten, maar ook problemen met de spijsvertering, hormonen, overgang, multiple sclerose, reuma, burn-out en wintertenen.
  Heb je het druk en ervaar je weinig ontspanning? Tob je met je gezondheid? Ervaar je emotionele blokkades? Voetreflexologie creëert ontspanning, bevordert de gezondheid en brengt lichaam en geest in evenwicht. Ben je toe aan een volgende stap? Je bent welkom bij Walk of Life.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply